Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
Do 3.5 tona Do 3.5 tona
5.5 – 7.5 tona 5.5 – 7.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadogradnje Specijalne nadogradnje

Upoznajte Isuzu kamione

Isuzu Trucks
Do 3.5 tona Do 3.5 tona
5.5 – 7.5 tona 5.5 – 7.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadogradnje Specijalne nadogradnje

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Vesti i dešavanja

Ugradnja aero-poklopca na Isuzu D-Max

Multifunkcionalno pikap vozilo, kakav je ISUZU D-Max, ne samo što istovremeno može da bude lako komercijalno vozilo, nosivosti oko 1000 kilograma već i robustni porodični automobil sa velikim prtljažnim prostorom u koji je moguće smestiti stvari petočlane familije i na dužem godišnjem odmoru.

Britanski WhatVan? proglasio ISUZU D-Max za pikap godine!

Renomirani britanski magazin What Van?, specijalizovan u segmentu komercijalnih i dostavnih vozila, nedavno je dodelio nagrade za najbolja vozila u 2018. godini, a u kategoriji pikapova, za najboljeg je proglašen ISUZU D-Max 1.9!

JP Vojvodinašume obnovilo svoj vozni park ISUZU D-Max pikapovima

Nakon što je JP Elektroprivreda Srbije – Rudarski basen Kolubara obnovilo svoju flotu sa pet novih ISUZU D-Max Space Cab pikapa, na sličan korak se odlučilo i JP Vojvodinašume, koje je svoj vozni park “ponovilo” sa pet ISUZU D-Max Crew Cab pikapa za svoje potrebe.

Zapažen nastup ISUZU vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu, predstavila je gotovo kompletnu gamu pikap vozila D-Max, kao i laki kamion L35 F do 3,5 tona bruto nosivosti.

Cenovnici i katalozi za pojedinačne Isuzu modele pikapova i kamiona na jednom mestu. Preuzmite cenovnik i katalog odabranog Isuzu vozila.