Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

47. međunarodni SAJAM LOVA, RIBOLOVA, SPORTA I AUTOMOBILIZMA u Novom Sadu

Ove godine u periodu od 1-5. oktobra, na 47. međunarodni sajam LORISA u Novom Sadu, donosimo veliki spektar modela i opreme iz Isuzu programa.

Možemo izdvojiti Isuzu D-Max Double Cab Premium AT pikap sa dodatnom opremom koja uključuje prednji bullbar, krovne nosače, plastične obloge tovarnog prostora, zadnje kuke i po prvi put, inovativni sistem podizanja tvrdog poklopca zadnjeg tovarnog prostora pomoću elektro motora.

Za potrebe komunalnih sluzbi, javnih preduzeća, kao i svih onih kojima je potrebno radno vozilo, biće izložen model Isuzu D-Max Classic Double Cab MT sa dodatnom opremom u vidu prednjeg raonika za sneg, zadnjeg posipača soli, plastične obloge tovarnog prostora, radne verzije poklopca tovarnog prostora, kuke za vuču i poprečnih krovnih nosača.

Treći model koji će biti izložen je Isuzu D-Max Premium MT, sa prednjim bullbarom, krovnim nosačima, kukom za vuču, parking senzorima i aerodinamicnim poklopcem tovarnog prostora.

U okviru štanda, posetioci će moći da vide i testiraju pregršt opreme za svoje ljubimce, počevši od priključnih elemenata, pa sve do estetskih dodataka i felni.Na sve modele vozila u ponudi nudimo popust u iznosu od 1000 evra za vreme trajanja sajma.

Banca Intesa Leasing je pripremila primamljivu ponudu za finansiranje putem lizinga na 36 i 60 meseci, sa 15% ucešća i finansiranjem PDV prva tri meseca do povraćaja.

Pozivamo vas da posetite naš stand, na kome ćete moći da pored zakazivanja test vožnje, upoznavanja sa modelima i opremom, uživate u domaćinskoj atmosferi za koju će biti zadužene naše kolege test vozači.