Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

9. Jeep i prijatelji Vrele Gume Off Road

Predstavnici TRIO Motorsa su sa vozilom Isuzu D-Max, uzeli učešće u tradicionalnom 9. Jeep i prijatelji Vrele Gume Off Road događaju, koji se održao 23. aprila u organizaciji magazina Vrele Gume. Za ovu priliku vozilo je bilo opremljeno specijalnim terenskim gumama BF Goodrich, kao i sa još nekim dodatnim modifikacijama kako bi odolelo svakom izazovu.

Lokacija uzbudljive avanture i ruta koja se vozila četrdeset kilometara, nalazi se u NP Fruška Gora. Tokom šest sati aktivne vožnje, posade JEEP modela, uz Isuzu D-Max pikap, probijale su se šumskim putevima širom ovog parka, predvođene ljubaznim domaćinom iz nacionalnog parka.

Puno padavina tokom dana, uslovilo je da itinerer bude maksimalno otežan, te je umesto lagane vožnje na određenim mestima bilo potrebno dosta napora za savladavanje teškog terena.

Isuzu D- Max pikap je sve vreme trajanja događaja služio kao servisno vozilo, prevozeći novinare, fotografe, tehničku opremu, kao i tim kamermana.

Ovom prilikom bismo u ime TRIO Motorsa i Isuzu vozila, hteli da se zahvalimo magazinu Vrele Gume na pozivu za učešće na jednom ovakvom događaju, na kome se mogla videti realna upotreba velikog broja vozila, uključujući i Isuzu D-Max.