Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Commercial Fleet proglasio ISUZU D-Max za pikap godine

Novi ISUZU D-Max pikap, ne samo što je popularan kod krajnjih korisnika – fizičkih lica, već je i izuzetno rado viđen u flotama kompanija kojima su od suštinskog značaja pouzdanost, robustnost i niski troškovi eksploatacije. Ako se, pri tome, od vozila traže i sposobnosti savladavanja najtežih terena, D-Max se kvalifikuje u sam vrh aktuelne ponude na tržištu.

commercial fleet isuzu d-max

Te vrline zasluženo su mu donele titulu Trade Van Driver 2018, Most Reliable Pickup & 4×4 2018, a zatim i Pick-Up of the Year 2018 i 2019 nagrade, koje je dobio od strane renomiranog britanskog magazina WhatVan?. No, tu pohvale i nagrade ne prestaju, jer je još jedan renomirani britanski magazin, Commercial Fleet, nedavno proglasio ISUZU D-Max za Pick-up Van of the Year 2018 na svojoj godišnjoj dodeli nagrada.

commercial fleet isuzu d-max

Pored D-Max pikapa, u finalnoj konkurenciji Commercial Fleet magazina bili su još i Ford Ranger, Mitsubishi L200 i Toyota Hilux, koja je zauzela drugo mesto, a prema sudijskim ocenama, ISUZU je proglašen najboljim jer pruža uzornu ekonomičnost, malu emisiju izduvnih gasova, ne zahteva AdBlue tečnost, cena vozila je jedna od najnižih, poseduje 5-godišnju garanciju, odličnu post-prodajnu podršku, a uz sve to, može se pohvaliti i veoma dobrom voznom dinamikom.

Ostavite komentar