Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Glumac Petar Strugar još jedno promo lice ISUZU brenda!

Danas je u Novom Sadu, u prostorijama TRIO Motorsa, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera ISUZU vozila, potpisan ugovor o saradnji između ove kompanije i popularnog glumca Petra Strugara, koji će u narednom periodu, pored proslavljenog Jovana Memedovića, biti još jedan “ambasador” ISUZU brenda.

petar strugar isuzu d-maxOvom prilikom, Petar Strugar je na korišćenje dobio ISUZU D-Max Monster Adventure – kao jednu od najekstremnijih verzija popularnog pikapa D-Max, koji će mu biti veran saputnik u brojnim avanturama i pustolovinama.

petar strugar isuzu d-maxNaime, malo je poznato da je mladi, ali već ostvareni glumac i voditelj, Petar Strugar, poznat po ulogama u filmovima “Montevideo, Bog te video!”, “Montevideo, vidimo se!” i “Mali Budo”, istovremeno i veliki zaljubljenik u prirodu, lifestyle avanture i sportove, a nije mu strana ni off-road vožnja, budući da dobar deo vremena provodi van uređenih puteva.

petar strugar isuzu d-maxSamim tim, spoj između jednog takvog ljubitelja prirode i lifestyle avantura s jedne, i ISUZU D-Max Monster Adventure vozila sa druge strane, čini se gotovo kao idealna kombinacija. Ključeve ISUZU D-Max Monster Adventur vozila Petru Strugaru uručio je izvršni direktor TRIO Motorsa, Živko Marković.

Ostavite komentar