D- MAX

Ukoliko imate potrebu za svestranim vozilom koje ćete moći da koristite kao u poslovne svrhe, za prevoz kabastog tereta težine do jedne tone, da vučete prikolicu mase do 3500 kilograma, da siđete van asfalta u off-road avanture ili da se porodično odvezete na neku udaljenu destinaciju, ISUZU D-MAX pikap je idealno rešenje za vas.

Dostupan u tri karoserijske verzije – sa kratkom (Single Cab), produženom (Space Cab) ili putničkom kabinom za pet osoba (Crew Cab), novi D-MAX je spreman da odgovori na svaki izazov koji mu pružite.

Kao najveći proizvođač dizel motora na svetu i jedan od najvećih proizvođača komercijalnih vozila na planeti, ISUZU nudi i izuzetno bogatu gamu modela lakih i srednjih kamiona, bruto nosivosti od 3,5 do 14 tona.

Laki kamioni N-serije, nosivosti do 3,5 tona bruto, idealno su rešenje za urbane sredine gde zahvaljujući svojoj okretnosti i činjenici da im nije potrebna posebna dozvola za ulazak u grad, jesu nezamenljivi, marljivi radnici.

Kamione F-serije, nosivosti od 11 do 14 tona bruto, predstavljaju optimalno rešenje kada je reč o transportu srednje teških tereta, a zahvaljujući legendarnoj japanskoj pouzdanosti, neće vas izneveriti čak ni u najtežim situacijama.

KAMIONI

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra