Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-MAX – idealan “partner” za lov!

Isuzu D-MAX lov

Za jedno robusno i pouzdano terensko vozilo, kakav je Isuzu D-MAX, priroda i uopšte divljina, šume, brda, doline, nekako se sami nameću kao svojevrsno “prirodno stanište”. Jer, čemu poenta posedovanja ovakvog vozila, ako barem s vremena na vreme, neće videti lokacije kojima je, zapravo, i namenjen!?

Isuzu D-MAX lovSamim tim, ovo je onda idealan tip vozila koji će istovremeno spojiti “lepo i korisno”, te poslužiti i nekoj ozbiljnijoj nameni, pored pukog uživanja u prirodi i off-road vožnji. Jedna od njih je, recimo i lov, jer, ako je D-MAX već sposoban da se “uvuče” i “provuče” gotovo svuda, da se “popne” i “pregazi” prepreke, nameće se kao ozbiljan “lovački pomoćnik” za gotovo sve uslove.

Isuzu D-MAX lovVeć u osnovnoj verziji, odlične terenske sposobnosti 4×4 pogona, solidan klirens i pouzdan agregat, svakom lovcu biće od velike pomoći. Kada se tome pridoda i deo dodatne opreme, koju TRIO Motors nudi kupcima D-MAX, dobija se zaista namensko vozilo, koje je gotovo jednako važno za ulov, koliko i mirna ruka i precizna puška.

Isuzu D-MAX lovSpecijalno povišeno oslanjanje, tzv. lift-kit, kakav je već ugrađen na Monster Truck, idealno je za terenske uslove kada je veliki klirens od presudnog značaja, a off-road pneumatici koje proizvode BF Goodrich ili Maxxis, nešto što se jednostavno podrazumeva za najteže terene. Ukoliko se lov obavlja noću, tu je i specijalan set LED “reflektora”, koji će, ako je to neophodno, u trenutku, noć pretvoriti u dan!

Isuzu D-MAX lovPored ove, može se reći, “opšte” dodatne opreme, D-MAX se može opremiti i specijalizovanim elementima, kao što je, recimo, kućica za pse, koja čak ima poseban pregradak i za uhvaćenu lovinu, a čija cena iznosi 1250 evra (+PDV). Pored nje, postoji i opcija većeg kaveza, ukoliko se radi o velikim psima, a koji se montira u tovarnom prostoru, ispod klasičnog Canopy za D-MAX.

Isuzu D-MAX lovSvakako, poseban deo specijalizovane opreme jesu i kutije za puške i opremu, koje se montiraju sa strane, koštaju 500 evra (+ PDV), a koji u kombinaciji sa već pomenutom kućicom za pse, formiraju jednu celinu i mogu se transportovati i u D-MAX sa otvorenim tovarnim prostorom.

Isuzu D-MAX lovNaravno, ovo je samo deo Isuzu ponude namenjene lovcima, a koji se vrlo lako može obogatiti, u zavisnosti od potreba i želja samih vlasnika. Šta više, TRIO Motors nudi čak i mogućnost promene spoljašnje boje vozila, lepljenjem specijalnih folija (kamuflažne, tamno zelene, smeđe, itd.), koje pomažu da se D-MAX bukvalno “utopi” u okolinu i time ne oda svoje prisustvo…

Isuzu D-MAX lov

 

Ostavite komentar