Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU D-MAX – Idealan i kao lifestyle vozilo

Isuzu_D-MAX_lifestyle

Iako su pickup vozila izuzetno praktična, pre svega kada je neophodno prevesti kabastiji teret ili povući prikolicu veće mase, za njih se odlučuje i sve veći broj ljudi avanturističkog duha, budući da su pikapi sposobni da pruže jedinstveni lifestyle doživljaj, bilo da je reč o lovu ili samo uživanju u prirodi.

Isuzu_D-MAX_lifestyle

Jedna građevinska firma iz Beograda odlučila se za atraktivni Isuzu D-MAX upravo iz ovog drugog, lifestyle razloga, a u skladu sa tim, vozilo je konfigurisano tako da pruži ne samo maksimum kada je reč o off-road avanturama, već i da izgleda krajnje atraktivno i u redovnom gradskom saobraćaju.

Isuzu_D-MAX_lifestyle

Na perla crni D-MAX Crew Cab u Solar paketu opreme, koji je opremljen sa automatskim menjačem, montiran je hromirani prednji bull-bar, kuka za vuču, krovni nosači, bočni pragovi, a tu su i atraktivne Lenso Intimidator 6 felne, kao i poklopac tovarnog prostora, koji ovaj pickup čini istinskim lifestyle vozilom.

Isuzu_D-MAX_lifestyle

I to nije sve, jer je za potrebe off-road avantura i najtežih iskušenja prilikom lova, vozilo opremljeno i Superwinch vitlom, Cooper Discoverer S/T pneumaticima, kao i snorkelom marke Safari, u slučaju da je neophodno „forsirati“ vodene prepreke veće dubine.

Isuzu_D-MAX_lifestyle

Takođe, u cilju zaštite karoserije i atraktivne Cosmic Black boje prilikom provlačenja kroz rastinje tokom lova, na vozilo je nalepljena providna zaštitna folija, koja je krajnje neupadljiva, a „odelo“ automobila čuva gotovo u fabričkom stanju.

Isuzu_D-MAX_lifestyle

Ostavite komentar