Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max na 13. sajmu motornih vozila i opreme u Novom Sadu

Isuzu D-Max pikap

Još jedna sajamska manifestacija je iza nas. TRIO Motors je u saradnji sa generalnim uvoznikom, premijerno nastupio na “domaćem terenu”, predstavivši novosadskoj i široj vojvođanskoj publici Isuzu D-Max pikap.

Na prostranom štandu veličine 100 kvadratnih metara, sa ponosom su bila izložena tri modela u Premium opremi, u verzijama sa automatskim i manualnim menjačem. Uz njih je bilo izloženo i test vozilo sa bogatom dodatnom opremom koju su svi budući kupci i zainteresovani mogli da pogledaju na licu mesta.

Interesovanje potencijalnih kupaca za novi Isuzu D-Max pikap je bilo ogromno, jer je Isuzu D-Max pikap odnosom cene i kvaliteta neskromno, trenutno nema konkurenta na domaćem pikap tržištu. Uz brojne estetske i praktične dodatke iz palete dodatne opreme, konkurentom cenom na koju je bio zaračunat i sajamski popust od 1000 evra, i velikim brojem vozila spremnih za isporuku odmah ili u roku od 7 dana, štand Isuzu vozila u Master hali je bio prebukiran posetiocima.

Epilog uspešne sajamske posete i predstavljanja su prodati izloženi modeli, kao i veliki broj zakazanih test vožnji, što daje jasan signal da je Isuzu D-Max pikap ozbiljan proizvod i veliki konkurent etabliranoj konkurenciji na srpskom tržištu.