Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max na sajmu poljoprivrede u Temerinu

Isuzu D-Max test vozilo - Temerin sajam

Krajem prošlog meseca ovlašćeni prodavac i uvoznik Isuzu vozila, posetili su sajam poljoprivrede u Temerinu. U ovom vojvođanskom mestu, okupio se veliki broj izlagača iz zemlje i regiona koji su prezentovali svoja vozila, traktore, priključne i radne mašine koje se koriste u poljoprivredi i njoj bliskim granama, kao i razne uređaje koji mogu pospešiti proizvodnju ili uzgoj nekih privrednih dobara olakšavši svakodnevne aktivnosti ljudima koji rade u proizvodnji.

Štand Isuzu vozila je bio jedan od primećenijih u segmentu prevoznih sredstava koja se mogu koristiti kao dostavna u poljoprivredi. Dosta zainteresovanih kupaca se odlučilo da proba Isuzu D-Max pikap za vreme trajanja sajma. Tim prodavaca je bio svim zainteresovanima na raspolaganju i neposredno po završetku trećeg dana trajanja manifestacije u realnim uslovima u okviru oranica i radne prateće infrastrukture pružio mogućnost da isprobaju sve mogućnosti ovog pikap vozila koje je nuđeno po posebnoj sajamskoj ceni.

U poslednjim satima trajanja sajma, specijalni gost u okviru bogatog kulturnog programa bio je muzičar Zvonko Bogdan, koji je sa svojim kolegama na veliko zadovoljstvo svih prisutnih uveličao prepoznatljivim melosom i svojim velikim repertoarom ovaj događaj.