Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max proglašen za Pikap godine treći put zaredom

Isuzu D-Max nagrada Pikap godine

Prestižna VansA2Z Pick-up nagrada i ove godine otišla je u ruke Isuzu D-Max pikapa. U oštroj konkurenciji Isuzu je iza sebe ostavio nominovane Ford Ranger, Mitsubishi L200 i Toyota Hilux.

Treću godinu zaredom ovaj Isuzu model nalazi se na listi dobitnika u domenu pikapova zahvaljujući liderskoj poziciji na tržištu vozila kao i svojim karakteristikama – twin turbo dizel motorom od 2,5 litra, 400Nm lako pistupačnog obrtnog momenta i 120kW/163KS. Teretne karakteristike čine ga sposobnim terenskim vozilom, dok garancija od 5 godina ili 125.000 pređenih kilometara dovoljno govori o izdržljivosti i pouzdanosti Isuzu D-Max pikapa.

Vilijam Braun, menadžer Isuzu UK, izjavio je sledeće povodom dobijanja nagrade:

“Ovo je neverovatan početak godine za nas. Isuzu D-Max uspeva da prevaziđe očekivanja. Rekordna ostvarena prodaja prošle godine, kao i rastući broj nagrada koje dobija naglašavaju njegov ukupan šarm i prednosti. Dalji napredak i novi modeli mogu se očekivati u narednim mesecima i sigurni smo da će Isuzu D-Max osvojiti još nagrada i nastaviti da obara rekorde.”

Detaljnije informacije o takmičenju možete videti na sledećem linku: http://www.vansa2z.com/Van-of-the-Year-Awards-2015-Pick-up