Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max pikap specijalna vozila

Isuzu D-Max specijalno vozilo

Isuzu D-Max pikap predstavlja idealnu radnu platformu za firme koje imaju potrebu za nošenjem i prevozom alata i opreme za rad na terenu. U zavisnosti od uslova, Isuzu D-Max koji ima pogon na sve točkove, pruža mogućnost da do najnepristupačnijih terena, noseći 1000 Kg tereta i vozeći prikolicu težine 3.5 tone, dopremi radnike i ostale rekvizite potrebne za određene radne operacije.

Prednost Isuzu D-Max pikapa, pored neospornih terenskih i teretnih karakteristika, jeste i veoma niska potrošnja goriva, što je za svako preduzeće koje teži što nižim operativnim troškovima veoma bitna stavka.

TRIO Motors, kao usko specijalizovano preduzeće, sarađuje sa brojnim proizvođačima komponenata, te je u mogućnosti da opremi Izuzu D-Max po potrebama klijenata, bilo to u promotivne, privatne, javne ili komunalne svrhe.

Kao jedan od dobrih primera može poslužiti specijalno vozilo za servisiranje poljoprivredne mehanizacije, izrađeno na zahtev klijenta sa specifičnim zahtevima. Koristeći mogućnost velike nosivosti, ova vozila sa sobom mogu da prevezu opremu, gume i gorivo za redovne i vanredne popravke poljoprivredne mehanizacije na terenu u svakom trenutku, štedeći vreme i poboljšavajući radni učinak istih.