Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Zapažen nastup ISUZU vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu, predstavila je gotovo kompletnu gamu pikap vozila D-Max, kao i laki kamion L35 F do 3,5 tona bruto nosivosti.

ISUZU D-Max vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Posetiocima su predstavljeni D-Max pikapi u osnovnom paketu opreme Satellite, koji startuje već od 23.300 evra (+PDV), kao i nešto bogatije opremljen D-Max u srednjem paketu opreme Solar, koji je bio opremljen i opcionim automatskim menjačem, a čija ukupna cena iznosi 27.500 evra.

ISUZU D-Max vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Pored serijskih D-Max modela, svakako najatraktivniji izloženi model bio je specijalno modifikovan D-Max pikap Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura, sposoban da se snađe i na najtežim i najnepristupačnijim terenima, čije cena iznosi 37.990 evra (+PDV).

ISUZU D-Max vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Kao dokaz sve veće popularnosti ISUZU D-Max pikapa i njegove svestranosti, na štandu TRIO Motorsa našao se i poseban “eksponat” – jedno od ukupno pet novih specijalizovanih vozila iz flote koju je JP Vojvodinašume poručila i koja na najbolji način ispunjavaju sve zadatke i ekstremne uslove eksploatacije koji se svakodnevno pred njih postavljaju.

ISUZU D-Max vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Onima koji traže kompaktno teretno vozilo, interesantan je bio izloženi laki kamion L35 F sa plitkim sandukom, ukupne bruto nosivosti do 3,5 tona, kojeg odlikuju male dimenzije i velika okretljivost, a za čiju vožnju je dovoljna vozačka dozvola B kategorije.

ISUZU D-Max vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

U saradnji sa Raiffeisen Leasing, TRIO Motors je nastavio sa prodajnom akcijom, te je i za Sajam automobila kupcima obezbedio atraktivne uslove finansiranja, uz velike popuste, i do 2500 evra, koji važe do sredine novembra.

Ostavite komentar