Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU D-Max mini-kiper by CPL

Velika svestranost i zaista impresivan broj raznih primena pikap vozila kakvo je ISUZU D-Max, od nedavno je proširen predstavljanjem specijalne mini-kiper verzije, ovaj put sa sandukom sa povišenim stranicama u kojem se može transportovati rastresit materijal.

isuzu d-max cpl mini-kiperU pitanju je specijalna aluminijumska mini-kiper konstrukcija poznate britanske firme Cumberland Platforms Ltd. (CPL), koja sada omogućava prevoz tereta zapremine do tri kubna metra, a zahvaljujući unapređenom oslanjanju, povećana je i nosivost vozila na čak 1300 kilograma.

isuzu d-max cpl mini-kiperUz to, zadržana je i vučna sila od 3,5 tona, te se ovim putem dobija pikap koji je sposoban da preveze teret ukupne mase od čak četiri tone, pa i više (korisna nosivost prikolice od 2700 kg). Sanduk se prilikom istovaranja tereta „kipuje“ do ugla od 50 stepeni, bez potrebe za dodatnom stabilizacijom vozila.

isuzu d-max cpl mini-kiperU kompaniji CPL su predvideli i dva prostora za odlaganje opreme sa zaključavanjem, gde se jedan nalazi sa desne strane vozila, odmah iza vrata, dole, u koji može da se smesti do 10 kilograma opreme, dok je drugi, veliki, postavljen između kabine i kiper nadgradnje, a služi za odlaganje alata i pribora, ukupne mase do 180 kg.

isuzu d-max cpl mini-kiperZvaničan debi ovaj ISUZU D-Max mini-kiper imaće na sajmu Confor Woodland Show 2019, koji se 5. i 6. septembra održava u gradiću Longleat, u Velikoj Britaniji.

 

Ostavite komentar