Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU donacija azilu za pse “Bella” u Budisavi

Kompanija TRIO Motors, kao ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila i brenda, kojem je jedna od poslovnih filozofija “život u skladu s prirodom”, odlučila je da u ovim, ne baš lakim vremenima, pomogne i onima na koje su mnogi zaboravili.

isuzu donacija azil za pse "bella"Azil za pse “Bella” u Budisavi, nedaleko od Novog Sada, čiji je vlasnik neumorna Zorka Damjanović, trenutno udomljava oko 150 pasa, koji su, zahvaljujući brizi i posvećenosti vlasnice, ali i volontera, sklonjeni sa novosadskih ulica, što je svakako u interesu i stanovnika, ali i životinja.

isuzu donacija azil za pse "bella"Nažalost, pomoć od nadležnih institucija ovaj azil za pse gotovo da i ne dobija, te se ceo “opstanak” svodi na donacije pravnih i fizičkih lica, kao i pomoć ljudi dobre volje koji su spremni da pomognu ovim simpatičnim životinjama.

isuzu donacija azil za pse "bella"Pomoć u hrani i opremi je uvek dobrodošla, a čak i ako ste samo u prolazu, druženje sa vlasnicom Zorkom, koja ima štošta da ispriča, ljubaznim osobljem, kao i simpatičnim kucama, dan će sigurno učiniti boljim – i vama, i njima!

This slideshow requires JavaScript.

Ostavite komentar