Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU F11 „smećar“ za JKP Obrenovac

Javno komunalno preduzeće „Obrenovac“ iz istoimenog grada, ovih dana je postalo bogatije za jedan kamion ISUZU F11 za odvoz smeća. U pitanju je kamion F-serije, bruto nosivosti 11 tona, na koji je montirana specijalna nadogradnja italijanske firme COSECO.

ISUZU F11 kamion COSECO

Pomenuti kamion pokreće snažni ISUZU 4HK1 motor, zapremine 5,2 litre, koji oslobađa 210 „konja“ i 706 Nm obrtnog momenta. U skladu sa aktuelnim Euro VI standardima, opremljen je DPD filterom čestica, kao i SCR sistemom koji uz pomoć AdBlue tečnosti dodatno smanjuje emisiju azotnih oksida (NOx), što ga čini idealnim za rad u urbanim sredinama.

ISUZU F11 kamion COSECO

Uz to, F11 dolazi sa izuzetno bogatom serijskom opremom, u koju spadaju ABS, EBD, ESC, ESR, tempomat, pneumatsko sedište, LDWS sistem, CD/mp3/USB audio uređaj, daljinsko otključavanje, klima uređaj, elektropodesivi grejani retrovizori, itd.

ISUZU F11 kamion COSECO

I to nije sve, jer je ovaj F11 opremljen i zadnjim vazdušnim oslanjanjem koje obezbeđuje izuzetno udobnu vožnju, bez obzira na uslove puta, dok optimalni pritisak na zadnjoj osovini produžava životni vek pneumatika, a istovremeno pruža i bolju trakciju.

ISUZU F11 kamion COSECO

Ovaj projekat realizovan je zajedničkom saradnjom firme TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera vozila marke ISUZU, kao i firme MAG Centar iz Beograda, koja je obezbedila pomenutu nadogradnju.

Ostavite komentar