Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu NPS expedition vehicle

Isuzu NPS expedition vehicle

Ne postoji bolji teren za offroad dokazivanje od ogromnih prostranstava Australije. Kontinent, od koga je samo mali deo naseljen, a pri tome zbog prirodnih bogatstava izuzetno cenjen i prosperitetan, izrodio je jednu posebnu vrstu offroad kulture – Expedition vozila.

Odavno se zna da je Australija izuzetno tržište za proizvođače vozila i dodatne opreme za 4WD vozila, a uz visok standard, jedna tržišna niša se posebno izdvojila. Za sve vlasnike koji žele da putuju u luksuzu i komforu po bespućima netaknute prirode Australije, firma – All terrain Warriors je kreirala ultimativno offroad vozilo, koje u svojoj osnovi čini 4WD kamion sa nadgradnjom i luksuzom elitne vikendice.

Iako na tržištu Australije posluju brojni proizvođači kamiona, ATW se opredelio za Isuzu NPS model. Uz njihovu konverziju na zadnje singl točkove i ugradnju kabine na mesto tovarnog prostora, uz popriličnu cenu, dobija se kao rezultat vozilo sposobno da svoje vlasnike dovede na mnoga nepristupačna mesta bez ikakvih problema sa komforom kao u dnevnoj sobi.

Ovako opremljen kamion Isuzu NPS poseduje kompletan nameštaj, offroad opremu, kamping opremu, kao i sve ostale dodatke kako bi uspeo da se probije kroz neuređene predele, gde najčešće ljudska noga retko kroči.
Isuzu, kao svetski lider u proizvodnji kamiona u klasi od 7-16 tona po rečima konstruktora, namentuo se kao pravo rešenje za ovako odgovoran zadatak.