Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU vozila na Shell Transport Open Days 2016

ISUZU vozila na Shell Transport Open Days 2016

Ove godine, kompanija Orbico, generalni uvoznik i zastupnik Shell ulja, po prvi put je organizovala dinamičku izložbu privrednih vozila pod nazivom Shell Transport Open Days.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_04Kao mesto održavanja manifestacije odabran je centar NAVAK (Nacionalna vozačka akademija), čija je staza ujedno poslužila i za test-vožnje kamiona i lakih dostavnih vozila.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_06Među izlagačima kao što su Mercedes-Benz, MAN, Iveco, DAF, učešće su uzela i ISUZU privredna vozila, i to dva kamiona N-serije: P75 K 3.0 Serie Bleu Euro VI, kao deo statične postavke i N35 H 3.0 kao test-vozilo za posetioce.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_01Pored predstavnika firme TRIO Motors iz Novog Sada, autorizovanog prodavca i servisera ISUZU vozila, manifestaciji prisustvuji i predstavnici firme X-Tim Logistic iz Bačke Topole, ovlašćenog servisera vozila marke ISUZU za Vojvodinu.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_07Takođe, u saradnji sa Raiffeisen Leasing, svim potencijalnim kupcima su obezbeđene posebne sajamske ponude i povoljni uslovi finansiranja.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_05

Ostavite komentar