Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU vozila na 14. Zimskom seminaru farmera na Tari

I ove godine, 14. put za redom, na Tari je održan tradicionalni Zimski seminar farmera u organizaciji klupa 100p+, gde su poljoprivrednici imali priliku da međusobno razmenjuju iskustva, ali i nauče nešto novo od stručnjaka iz oblasti agrikulture.

isuzu vozila 14. zimski seminar farmera na tariPo prvi put, na seminaru je učestvovala i firma TRIO Motors iz Novog Sada, kao ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila, koja su se do sada odlično pokazala u rukama poljoprivrednika – robustna da izdrže i najteže uslove eksploatacije, a istovremeno izuzetno praktična da zadovolje sve zahteve prosečnog poljoprivrednika.

isuzu vozila 14. zimski seminar farmera na tari

S tim u vidu, TRIO Motors je prisutnima na seminaru ponudio opciju i da uživo isprobaju ISUZU vozila, pre svega pikapove ISUZU D-Max, i to u luksuznoj, najprestižnijoj opremi Quasar, opremljen poklopcem tovarnog prostora, koji je prvenstveno namenjen porodičnoj upotrebi.

isuzu vozila 14. zimski seminar farmera na tari

Pored ovog modela, prikazan je i D-Max Monster Adventure u specijalizovanom off-road izdanju, opremljen dodatnom opremom renomiranog australijskog proizvođača Overland, terenskim „gumama“, snorkelom, vitlom i posebnom „galerijom“ iznad tovarnog prostora.

isuzu vozila 14. zimski seminar farmera na tari

Uz ISUZU vozila, TRIO Motors je premijerno prikazao i gamu kvadova, koji se od 2018. godine nalaze u prodajnom programu i koji su idealna dopuna postojećoj ponudi ISUZU vozila. Na osnovu velikog interesovanja prisutnih i odličnih utisaka sa Tare, predstavnici TRIO Motorsa potvrdili su da će i naredne godine učestvovati na seminaru.

isuzu vozila 14. zimski seminar farmera na tari

Celokupan događaj je ispratio i poljoprivredni portal Agromedia, koji je bio medijski partner ove manifestacije, a ujedno i zadovoljni korisnik pomenutog D-Max Monster Adventure, sa kojim su do sada napravili više hiljada kilometara – od vojvođanske ravnice do vrhova Tare i Zlatibora.

Ostavite komentar