Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu Vozila na 52. Sajmu automobila u Beogradu

Tokom predstojećeg 52. Sajma automobila u Beogradu, na sajamskom prostoru u hali 4, kompanija TRIO Motors zajedno sa generalnim uvoznikom predstaviće svoju standardnu ponudu Isuzu D-Max pikap vozila među kojima se nalaze tri različita Isuzu D-Max modela sa bogatim izborom dodatne opreme.

Svi zainteresovani posetioci i ljubitelji automobilizma biće u prilici da se uživo upoznaju sa vozilima i zakažu test vožnju kako bi se u realnim uslovima uverili u sve prednosti Isuzu D-Max pikap vozila.

Isuzu D-Max spada u red pikapova višestruke upotrebljivosti, bilo da je u pitanju obična gradska vožnja, vuča teškog tereta ili vožnja po teže pristupačnim terenima. U svom standardnom paketu opreme Isuzu D-Max se isporučuje sa 4×4 sistemom, elektronskom kontrolom stabilnosti, kontrolom proklizavanja, ABS sistemom i vazdušnim jastucima za vozača i suvozača koji obezbebeđuju neophodnu stabilnost i funkcionalnost tokom vožnje. Za optimalne performanse je zadužen Isuzu 2.5l Twin Turbo dizel motor koji isporučuje 163KS (400 Nm obrtnog momenta) i obezbeđuje nižu potrošnju goriva.

Tokom trajanja sajma važiće i specijalna sajamska akcija “Isuzu 2 u 1” koja svim budućim kupcima obezbeđuje dodatne pogodnosti prilikom kupovine i uštedu do 2.000€. Isuzu vozila se mogu kupiti po sajamskoj ceni nižoj za 1.000€, a svi kupci vozila dobiće i dodatni bonus u vidu TRIO Vaučera koji mogu iskoristiti za izbor dodatne opreme po želji u iznosu do 1.000€. Sajamska akcija važi za sve Isuzu modele.