Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Japanski ambasador posetio Isuzu štand na 83. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Isuzu Poljoprivredni sajam Novi Sad

U utorak, 17. maja, izložbeni prostor Isuzu vozila na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, posetila je i visoka japanska diplomatska delegacija, i to ambasador Japana u Srbiji, Njegova ekselencija Juichi Takahara, u pratnji prvog sekretara ambasade, gospodina Yoshifumi Kanno.

Japanski ambasador Isuzu Poljoprivredni sajam Novi SadU kratkom i srdačnom razgovoru, Živko Marković, izvršni direktor firme TRIO Motors, ovlašćenog prodavca i servisera za Isuzu vozila, zahvalio se na poseti japanske delegacije i podršci koju su japanski državnici pri tome uputili, te izrazio nadu da se aktuelni trend rasta popularnosti i prodaje vozila marke Isuzu nastavi i ubuduće.

Japanski ambasador Isuzu Poljoprivredni sajam Novi SadInače, četvrti dan sajma protekao je u više nego dobroj poslovnoj atmosferi, uz velik broj zainteresovanih posetilaca za Isuzu vozila – kako za pickup D-MAX, tako i za lake kamione N-serije.

Japanski ambasador Isuzu Poljoprivredni sajam Novi SadTakođe, primetan je i sve veći broj lojalnih Isuzu klijenata koji su izrazili želju da svoje stare D-MAX pikape prethodne generacije, zamene za novi, putem sistema „staro za novo“ koji obezbeđuje firma TRIO Motors.

Japanski ambasador Isuzu Poljoprivredni sajam Novi Sad

Ostavite komentar