Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu F11

  • Korisna nosivost: 7360 kg
  • Motor: 5.2, 210 KS, 706 Nm
  • Broj sedišta: 3
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Zakažite test vožnju Isuzu kamiona F11 kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Pouzdan i izdržljiv

Isuzu kamion F11 ukupne mase do 11 tona dizajniran je sa dvojakim ciljem – da pruži maksimalnu udobnost u vožnji – zahvaljujući dvema vrstama sistema zadnjeg oslanjanja i poveća produktivnost u svim sferama poslovnog transporta. Ukupna nosivost od 7.400kg garantuje siguran i bezbedan prevoz robe i tereta.

Napredna generacija motora

Isuzu motori F serije prilagođeni su zahtevima korisnika i poštuju poznate japanske standarde kvaliteta. Srednji kamion Isuzu F11 poseduje izdržljiv i ekonomičan 5.2L motor sa 210 konjskih snaga i maksimalnim obrtnim momentom od 706 Nm na 1600 obrtaja/min. Svi Isuzu kamioni opremljeni su DPD filterom čestica izduvnih gasova. Uz ovaj filter ISUZU F11 kamion koristi i savremenu SCR tehnologiju koja kroz AdBlue sistem smanjuje emisiju štetnih gasova – čime Isuzu srednji kamion F11 zadovoljava propisane EURO VI standarde.

Veća produktivnost u svim sferama poslovnog transporta i maksimalna udobnost vožnje
Praktičnost i udobnost

Enterijer Isuzu kamiona F11 u potpunosti je okrenut ugođaju vozača i suvozača te pruža udobnu i prijatnu vožnju bez obzira na dužinu putovanja. Mali radijus okretanja smanjuje broj potrebnih manevara i u najužim prostorima, zahvaljujući geometriji vozila i upravljačkom sistemu.

Stabilnost vozila u svim uslovima kretanja

F11 kamion srednje konfiguracije dostupan je u dve varijante zadnjeg oslanjanja. Zadnje vazdušno oslanjanje obezbeđuje izuzetno udobnu vožnju bez obzira na uslove na putu, optimalni pritisak na svim zadnjim osovinama, a time i bolju vuču. Mehaničko zadnje oslanjanje uključuje blokadu diferencijala – te pruža veću snagu pri kretanju i idealan je u vožnji pri lošijim vremenskim uslovima.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik