Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu kamioni: 5.5 – 9.5 tona

Isuzu Trucks
Isuzu M55 Isuzu M55
Isuzu P65 Isuzu P65
Isuzu P75 Isuzu P75
Isuzu Q95 Isuzu Q95

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Vesti i dešavanja

ISUZU D-Max prvi u klasi na Africa Eco Race 2019!

Iako nije toliko poznat i popularan kao legendarni Dakar Rally, Africa Eco Race nije ništa manje zahtevan, a da stvar bude interesantnija, vozi se upravo deonicama kojima je nekada išao Dakar Rally, dok nije „preseljen“ u Južnu Ameriku.

ISUZU D-Max pikap na velikoj letnjoj akciji!

Leto je vreme godišnjih odmora, putovanja i uživanja… Ali, i nižih cena jer TRIO Motors odobrava specijalni popust na vozila u Satellite i Solar paketu opreme.

ISUZU D-Max mini-kiper by CPL

Velika svestranost i zaista impresivan broj raznih primena pikap vozila kakvo je ISUZU D-Max, od nedavno je proširen predstavljanjem specijalne mini-kiper verzije, ovaj put sa sandukom sa povišenim stranicama u kojem se može transportovati rastresit materijal.

ISUZU D-Max by Jovan Memedović

Velika svestranost pikap vozila kada je reč o transportu robe, prevozu putnika, off-road sposobnostima, a sve to, uz relativno nisku cenu registracije, dovela je do velike popularnosti ovog tipa automobila, ne samo u Evropi, već i na teritoriji Srbije.

Cenovnici i katalozi za pojedinačne Isuzu modele pikapova i kamiona na jednom mestu. Preuzmite cenovnik i katalog odabranog Isuzu vozila.