Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu M55

  • Korisna nosivost: 3265 kg
  • Motor: 3.0, 150 KS, 375 Nm
  • Broj sedišta: 3
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu kamiona M50 kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Savršen za poslovni transport

Isuzu M55 laki kamion dozvoljene mase od 5.5t rezultat je dugogodišnje Isuzu tradicije kvaliteta i pouzdanosti i savremene inovacije u pogledu proizvodnje kamiona kompaktnih dimenzija i velike nosivosti sa odličnim radijusom okretanja.

Motor u centru pažnje

Isuzu profesionalci proizveli su motor visokih performansi uz potpuno novu konstrukciju turbopunjača promenljive geometrije. Isuzu laki kamion, deo N-Serije kamiona, opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 300Nm (1600-2800 obrtaja/min).

Rezultat dugogodišnjeg Isuzu kvaliteta i savremene inovacije u proizvodnji kamiona
Bezbedna i sigurna vožnja

Aktivna sigurnost u svim uslovima, obezbeđena je zahvaljujući efikasnom sistemu za kočenje sa disk kočnicama koje se nalaze i napred i pozadi. ABS i EBD sastav kočenja deo su standardne oprame Isuzu kamiona, a dodatna pomoć pri kočenju obezbeđena je PAB sastavom. Za održavanje idealne putanje zadužena je ESC (Električna kontrola stabilnosti), dok je proklizavnje pogonskih točkova u slučaju vožnje na povšinama sa smanjenim prijanjanjem sprečena ASR – sastavom regulacije proklizavanja pogona.

Zaštita okoline

M55 laki kamion dostupan je u dve verzije emisionih stanarda. EURO 5B+ standardi zadovoljeni su zahvaljujući serijski ugrađenim DPD filterom čestica izduvnih gasova. Unapređena tehnologija koja ispunjava EURO VI norme koristi savremenu SCR tehnologiju koja kroz AdBlue sistem smanjuje emisiju štetnih gasova.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik