Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu P65

  • Korisna nosivost: 3485 kg
  • Motor: 3.0, 150 KS, 375 Nm
  • Broj sedišta: 3
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu kamiona P60 kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Više udobnosti, veće performanse

Isuzu P65 laki kamion ukupne dozvoljene mase do 6.5t deo je porodice N-Serije kamiona poznatog japanskog kvaliteta. Kamion izuzetne pokretljivosti i manevarskih mogućnosti sa odličnim krugom zaokreta.

Enterijer okrenut vozaču

Enterijer kabine projektovan je sa željom da bude siguran i udoban partner vozaču i putnicima prilikom putovanja i prenosa tereta. Laki kamion P60 dostupan je u kabinskoj verziji „Komfort“. Ova kabina ukupne širine 2010mm pruža veći komfor i udobnost u odnosu na ostale kabinske konfiguracije, a dodatno je opremljena električno podesivim grejnim retrovizorima i vazdušnim jastukom za suvozača.

Kamion izuzetne pokretljivosti i manevarskih mogućnosti sa odličnim krugom zaokreta
Napredna tehnologija transmisije

Isuzu P65 laki kamion dostupan je sa manuelnom ipoluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manuelnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača – poput veće udobnosti u vožnji, jednostavnije upotrebe i smanjenog trošenja delova, što kao posledicu ima redukciju ukupnih operativnih troškova vozila.

Motor u centru pažnje

Isuzu P65 laki kamion bruto težine do 6.5t opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 375Nm (1600-2800 obrtaja/min). Isuzuofesionalci proizveli su motor visokih performansi uz potpuno novu konstrukciju turbopunjača promenljive geometrije koji u isto vreme zadovoljava zahtevne EURO VI standarde kvaliteta.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik