Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu L35 Crew

  • Korisna nosivost: 1325 kg
  • Motor: 3.0, 120 KS, 300 Nm
  • Broj sedišta: 3
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu kamiona L35 kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Nova snaga Isuzu kvaliteta

Isuzu L35 laki kamion do 3.5t ukupne dozvoljene mase karakteriše snažan i ekonomičan motor i tovarni prostor koji može odgovoriti na sve poslovne izazove koje uključuju prenošenje raznih vrsta tereta. Uz kabinu koja zadovoljava standarde kvaliteta i praktičnosti kretanje u uskom prostoru je, zahvaljujući savršenom pregledu svih uglova, lako – čak i tokom najzahtevnijih manevara.

Prostor i ekonomičnost

Odaberite prostor za sebe uz dve verzije kabine – „Easy“ i „Crew“ (Uska i Dupla kabina). Kabina „Easy“ ili uska kabina dizajnirana je sa ciljem da obezbedi maksimalno jednostavno manevrisanje u ograničenom prostoru. Dupla („Crew“) kabina pruža dodatni komfor i prevoz do 7 putnika te je uglavnom namenjena  grupnim putovanjima, kao i putovanjima koji uključuju duže relacije.

Nova snaga Isuzu kvaliteta - više komfora, bolje performanse
Stabilnost i zaštita okoline

L35 laki Isuzu kamion opremljen je duplim zadnjim točkovima koji obezbeđuju dodatnu stabilnost u vožnji i viši stepen nosivosti. L35 kamion dostupan je u dve verzije emisionih stanarda (EURO Vb+ i EURO VI). Svi ISUZU kamioni opremljeni su DPD filterom čestica izduvnih gasova, dok vozila koja ispunjavaju EURO VI norme, uz DPD filter koriste i savremenu SCR tehnologiju koja kroz AdBlue sistem smanjuje emisiju štetnih gasova.

Napredna tehnologija transmisije

L35 Isuzu laki kamion dostupan je sa manualnom i poluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manualnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača poput veće udobnosti u vožnji, jednostavnije upotrebe i smanjenog trošenja delova, što kao posledicu ima redukciju ukupnih operativnih troškova vozila.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik