Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu N35

  • Korisna nosivost: 1275 kg
  • Motor: 3.0, 150 KS, 375 Nm
  • Broj sedišta: 3
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu kamiona N35 kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Emocije koje traju

Novi svetski standard u proizvodnji lakih teretnih kamiona. N35 laki kamion marke Isuzu ukupne dozvoljene mase od 3.5t obezbeđuje maksimalnu udobnost za vozača, pruža vrhunske performanse uz istovremenu ekonomičnu potrošnju  i smanjene troškove održavanja.

Kabina za sve prilike

Isuzu kamioni mogu da se pohvaleajvećim izborom kabina na tržištu. Enterijer kamiona dizajniran je sa ciljem da obezbedi udobnu i prijatnu vožnju u kabini Komfortoja je opremljena sa tri sedišta. Za poslovne aktivnosti koji iziskuju putovanje u grupama idealno rešenje je Dupla („Crew“) kabina.

Novi svetski standard u proizvodnji lakih teretnih kamiona
Bezbedna i sigurna vožnja

Aktivna sigurnost u svim uslovima, obezbeđena je zahvaljujući efikasnom sistemu za kočenje sa disk kočnicama koje se nalaze i napred i pozadi. ABS i EBD sastav kočenja deo su standardne oprame Isuzu kamiona, a dodatna pomoć pri kočenju obezbeđena PAB sastavom. Za održavanje idealne putanje zadužena je ESC (Električna kontrola stabilnosti), dok je proklizavnje pogonskih točkova u slučaju vožnje na povšinama sa smanjenim prijanjanjem sprečena ASR – sastavom regulacije proklizavanja pogona.

Snaga kao imperativ

Isuzu je svetski lider u proizvodnji jakih i efikasnih motora. N35 laki kamion opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 30Nm (1600-2800 obrtaja/min). Iskustvo u proizvodnji motora dovelo je do stvaranja motora poslednje generacije sa potpuno novom konstrukcijom turbopunjača promenljive geometrije i klipova motora.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik