Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Nova flota ISUZU D-Max Monster Truck za JP EPS – RB Kolubara

JP Elektroprivreda Srbije – Rudarski basen Kolubara, ovih dana je u svoju bogatu flotu radnih vozila uvrstio još četiri nova ISUZU D-Max pikapa, i to u radnoj Monster Truck verziji, opremljenoj specijalnim kamionskim sandukom sa arnjevima i ceradom.

isuzu d-max monster truck kolubaraPomenuta vozila zapravo su evolucija postojeće Monster Truck verzije – pikapa sa ekstra klirensom, snorkelom, terenskim pneumaticima BF Goodrich Mud-Terrain i posebnim kamionskim sandukom u kojem se prevoze plinske boce, rezervni delovi i drugi materijal, neophodan za funkcionisanje teških rudarskih mašina u basenu.

isuzu d-max monster truck kolubaraInače, treba reći da je domaći industrijski gigant prepoznao kvalitet ISUZU vozila još 2016. godine, kada je poručen prvi D-Max pikap u Crew Cab verziji, da bi, nakon što je prošao opsežna testiranja u svim uslovima rada u rudarskom basenu, usledila isporuka dva dodatna vozila za teške uslove eksploatacije, slična Monster Truck verziji, a zatim i flota od pet D-Max Space Cab modela.isuzu d-max monster truck kolubaraPoučeni odličnim iskustvom tokom dosadašnje eksploatacije D-Max vozila, bilo je logično da se RB Kolubara, prilikom nabavke flote od četiri nova pikapa, ponovo odluči za ISUZU vozila. Ovim je ukupan broj vozila u eksploataciji narastao na dvanaest.

isuzu d-max monster truck kolubara

Ostavite komentar