Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max Single Cab

  • Korisna nosivost: 1090 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 2
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet i pouzdanost. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Single Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Istorija kvaliteta koja traje

Novi Isuzu D-Max Single Cab pikap izajniran je sa ciljem da omogući najbolji ugođaj u vožnji, bilo da se radi o aktivnom odmoru ili poslovnim izazovima koji uključuju prenošenje tereta i druge poslovne aktivnosti. Veliki izbor paketa opreme i nadgradnji tovarnog prostora omogućava vam univerzalno Isuzu iskustvo skrojeno po meri i u skladu sa ličnim i poslovnim afinitetima.

1.9 Ddi turbodizel motor vrhunskih performansi

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Potpuno novi 1.9 Ddi turbodizel motor od 164 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog 2,5-litarskog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2.

 

Isuzu D-Max Single Cab pikap - najverniji pratilac sa kojim put u nepoznato predstavlja novu avanturu
Aktivna i pasivna sigurnost bez presedana

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je opremljen sa šest vazdušnih jastuka koji se nalaze na krovu, ali i frontalnom i bočnom delu. Visok nivo bezbednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemom koji čine elektronska kontrola stabilnosti (ESC), ABS sistem, sistem protiv proklizavanja (TSC) kao i sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA). Uz to, novina je i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), kao i sistem kontrole spuštanja na nizbrdici (HDC).

Tovarni prostor pun mogućnosti

Isuzu D-Max Single Cab pikap po karakteristikama svog tovarnog prostora prevazilazi ostale modele koji dolaze iz Isuzu D-Max porodice. Zahvaljujući većim dimenzijama sanduka, otvaraju se nove vučne i tovarne mogućnosti koje obezbeđuju prenos i prenošenje veće količine tereta i robe, pa je, u tom pogledu, Isuzu D-Max Single Cab pikap savršena radna mašina koja, bez problema, može odgovoriti na sve poslovne izazove.

Dostupne boje

Splash White Splash White
Splash Silver Splash Silver

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik