Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max Single Cab

  • Korisna nosivost: 1130 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 2
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet i pouzdanost. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Single Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Istorija kvaliteta koja traje

Potpuno novi Isuzu D-Max Single Cab pikap izajniran je sa ciljem da omogući najbolji ugođaj u vožnji, bilo da se radi o aktivnom odmoru ili poslovnim izazovima koji uključuju prenošenje tereta i druge poslovne aktivnosti. Veliki izbor paketa opreme i nadgradnji tovarnog prostora omogućava vam univerzalno Isuzu iskustvo skrojeno po meri i u skladu sa ličnim i poslovnim afinitetima.

1.9 Ddi turbodizel motor vrhunskih performansi

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Unapređeni 1.9 Ddi turbodizel motor od 163 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2 i azotnih-oksida (NOx).

Isuzu D-Max Single Cab pikap - najverniji pratilac sa kojim put u nepoznato predstavlja novu avanturu
Aktivna i pasivna sigurnost bez presedana

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je trenutno najopremljeniji i najbezbedniji pikap na evropskom tržištu. Pored sistema pomoći pri naglom kočenju (EBA), tu je sada i sistem autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB), upozorenje i sprečavanje neželjenog napuštanja kolovozne trake (LDWS i LDP), prepoznavanje saobraćajnih znakova (TSR), itd.

Tovarni prostor pun mogućnosti

Isuzu D-Max Single Cab pikap po karakteristikama svog tovarnog prostora prevazilazi ostale modele koji dolaze iz Isuzu D-Max porodice. Zahvaljujući većim dimenzijama sanduka, otvaraju se nove vučne i tovarne mogućnosti koje obezbeđuju prenos i prenošenje veće količine tereta i robe, pa je, u tom pogledu, Isuzu D-Max Single Cab pikap savršena radna mašina koja, bez problema, može odgovoriti na sve poslovne izazove.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik