NOVI ISUZU D-MAX

Isuzu D - MAX SINGLE CAB

NOVI ISUZU D-MAX

Isuzu D - MAX
SINGLE
CAB

ISTORIJA KVALITETA KOJA TRAJE

  • Potpuno novi Isuzu D-Max Single Cab pikap dizajniran je sa ciljem da omogući najbolji ugođaj u vožnji, bilo da se radi o aktivnom odmoru ili poslovnim izazovima koji uključuju prenošenje tereta i druge poslovne aktivnosti. Veliki izbor paketa opreme i nadgradnji tovarnog prostora omogućava vam univerzalno Isuzu iskustvo skrojeno po meri i u skladu sa ličnim i poslovnim afinitetima.

     

1.9 DDI TURBODIZEL MOTOR VRHUNSKIH PERFORMANSI

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Potpuno novi 1.9 Ddi turbodizel motor od 164 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog 2,5-litarskog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2.

Isuzu D - MAX SINGLE
CAB pikap

  • NAJVERNIJI PRATILAC SA KOJIM PUT U
    NEPOZNATO PREDSTAVLJA NOVU AVANTURU

Isuzu D - MAX single CAB pikap

  • NAJVERNIJI PRATILAC SA KOJIM PUT U
    NEPOZNATO PREDSTAVLJA NOVU AVANTURU

AKTIVNA I PASIVNA SIGURNOST BEZ PRESEDANA

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je opremljen sa šest vazdušnih jastuka koji se nalaze na krovu, ali i frontalnom i bočnom delu. Visok nivo bezbednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemom koji čine elektronska kontrola stabilnosti (ESC), ABS sistem, sistem protiv proklizavanja (TSC) kao i sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA). Uz to, novina je i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), kao i sistem kontrole spuštanja na nizbrdici (HDC).

TOVARNI PROSTOR PUN MOGUĆNOSTI

Isuzu D-Max Single Cab pikap po karakteristikama svog tovarnog prostora prevazilazi ostale modele koji dolaze iz Isuzu D-Max porodice. Zahvaljujući većim dimenzijama sanduka, otvaraju se nove vučne i tovarne mogućnosti koje obezbeđuju prenos i prenošenje veće količine tereta i robe, pa je, u tom pogledu, Isuzu D-Max Single Cab pikap savršena radna mašina koja, bez problema, može odgovoriti na sve poslovne izazove.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra