Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Profi Star Užice – novi vlasnik Isuzu D-MAX Crew Cab Quasar

Isuzu D-MAX Profi Star Užice

Firma Profi Star iz Užica, ovlašćeni zastupnik, distributer i serviser opreme i uređaja poznatih evropskih brendova, kao što su Ceccato, Atlas Copco, RC Rodcraft, Camozzi i Ma-fra, nedavno je „pojačala“ svoj vozni park kupovinom Isuzu D-MAX 4×4 Crew Cab.

Isuzu D-MAX Profi Star UžiceIsporučeni automobil je u atraktivnoj Nautilus plavoj boji i u vrhunskom, Quasar paketu opreme, sa opcionim automatskim menjačem. Pored bogate serijske opreme koja se isporučuje u pomenutom Quasar paketu, novi vlasnici su odabrali i nekoliko stavki sa dugačke liste dodatne opreme.

Isuzu D-MAX Profi Star UžicePre svega, automobil je dobio tzv. bull-bar napred, kao i atraktivni roll-bar iza kabinskog dela, na koji su montirana LED svetla/reflektori. Uz to, instalirani su krovni nosači, kuka za vuču, deflektor vazduha na „haubi“, kao i bočni deflektori na prozorima.

Isuzu D-MAX Profi Star UžiceTakođe, kupac se odlučio i za specijalnu „roletnu“ koja omogućava da se pokrije, ali i zaključa tovarni prostor pick-up vozila. Novim vlasnicima želimo srećnu vožnju i da ih Isuzu D-MAX verno služi i u najtežim situacijama!

Ostavite komentar