Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Saradnja Isuzu vozila i emisije “ANDREJ MARIČIĆ: Život sa prirodom”

Andrej Maricic i Isuzu D-Max

Gledaoci avanturističkog duha, kao i svi oni koji vole prirodu, imaće priliku da uživaju u drugoj sezoni dokumentarnog serijala “ANDREJ MARIČIĆ: Život sa prirodom” čiji je autor u samom naslovu. Druga sezona serijala “ANDREJ MARIČIĆ: Život sa prirodom” biće emitovana na kanalu Lov i ribolov na proleće 2015. godine, a činiće je 20 polučasovnih epizoda.

Autor i voditelj serijala Andrej Maričić, pobednik VIP Survivora na Filipinima, imaće zadatak da upozna gledaoce sa zanimljivim predelima netaknute i divlje prirode Srbije, kojom prilikom će istaknuti i mnoge zanimljive životinjske vrste sa kojima će biti u kontaktu.

Koncept emisije je takav da na svim snimanjima Andrej bude isključivo sam. Smatra da na taj način može da ostvari specifičan spoj sa prirodom i posveti se svakom detalju, zanimljivim situacijama i iskušenjima u koja dolazi. Jedini prijatelj od koga se ne razdvaja do trenutka kada se otisne sopstvenim korakom u prirodu je pikap Isuzu D-Max.

Ukoliko ste propustili prvu sezonu serijala “ANDREJ MARIČIĆ: Život sa prirodom“, možete da uživate u njemu u repriznom terminu u blokovima koji uključuju dve epizode u terminima od 12, 20 i 4h na kanalu Lov i ribolov.

Sve aktivnosti i zanimljivosti sa snimanja serijala i za vreme emitovanja možete pratiti preko Andrejevih i naših društvenih mreža i oficijalnih kanala:

logotip_zivot_sa_prirodom_isuzu_vozila

Facebook – Andrej Maričić

Twitter – Andrej Maričić

isuzu_vozila_logotip

Facebook – Isuzu vozila

Twitter – Isuzu vozila