Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Servis i održavanje

TRIO Servis zahvaljujući svom dugogodišnjem skustvu pružiće vašem Isuzu ljubimcu servis dostojan kvaliteta i tradicije ovog japanskog brenda. Isuzu vozila spadaju u red komercijalnih vozila široke upotrebljivosti te je redovno održavanje i servisiranje u skladu sa najvišim standardima od presudnog značaja za očuvanje vrhunskih performansi.

Tim koji dobija

Servisni tim poznaje Isuzu vozila bolje od bilo koga, a u tome im pomaže korišćenje najsavremenijih alata i dijagnostike. TRIO Servis pruža pouzdano i efikasno održavanje vozila u skladu sa modernim radioničarskim postupcima i standardima odobrenim od strane Isuzu brenda. Budite uvereni da je briga o Isuzu vozilima u pravim i iskusnim rukama.

Produženo Isuzu iskustvo

Redovno održavanje vozila i servisne aktivnosti u skladu sa preporučenim intervalima od strane proizvođača osiguraće duži vek trajanja vozila i maksimalne performanse u svakom trenutku. Vožnja na otvorenom drumu, ili pak po teže dostupnim mestima – ne predstavljaju nikakvu prepreku za uvek postojana Isuzu vozila.

Saveti iskusnih Isuzu profesionalaca

Tehničari TRIO Servisa ne posvećuju pažnju samo vašem vozilu, na raspolaganju su za sva vaša pitanja i nedoumice. Bilo da je u pitanju servisna popravka ili mogućnost nadgradnje Isuzu vozila, profesionalci sa vrhunskim znanjem u domenu Isuzu pikapova i kamiona spremni su da zajedno sa vama pronađu najbolje rešenje.

 

Kontaktirajte nas

TRIO Servis, Jablanička 4, 2100 Novi Sad, Srbija

 

+381 (21) 250 4000

+381 (21) 504 441

 servis@triomotors.rs

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.