Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Telenor obogatio svoju flotu sa tri ISUZU D-Max pikapa

Prednosti pikap vozila kao što je ISUZU D-Max prvi su uvideli poljoprivrednici, a nedugo zatim, pokazao se kao izuzetno praktičan i telekomunikacionim kompanijama koje veći deo flote svog voznog parka koriste van uređenih puteva, postavljajući i održavajući sisteme fiksne i mobilne telefonije, kao i Internet mreže.

isuzu d-max telenorTako je i kompanija Telenor odlučila da u svoj vozni park uvrsti tri primerka aktuelnog ISUZU D-Max, koji su posebno prilagođeni njihovim potrebama rada na terenu, uz mogućnost udobnog prevoza pet odraslih osoba i gabaritnog tereta i alata, mase do 1000 kilograma.

isuzu d-max telenorSva tri vozila isporučena kompaniji Telenor su u Planet paketu opreme, na koji je zatim ugrađena dodatna oprema u vidu krovnih nosača Thule, hardtop poklopca tovarnog prostora sa bočnim staklima, kuke za vuču, vitla Superwinch vučne sile od 11500 lbs i prednjeg bull-bara.

isuzu d-max telenorZa rad na terenu, naročito u noćnim uslovima, montirana su i dodatna LED svetla na bull-baru, dok je u kabini ugrađen OEM ISUZU multimedijalni uređaj kojeg je „potpisala“ kompanija Fujitsu, kao i kamera za vožnju unazad koja sliku projektuje na displej pomenutog multimedijalnog sistema.

isuzu d-max telenor

Ostavite komentar