Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
Do 3.5 tona Do 3.5 tona
5.5 – 7.5 tona 5.5 – 7.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Ugradnja aero-poklopca na Isuzu D-Max

Multifunkcionalno pikap vozilo, kakav je ISUZU D-Max, ne samo što istovremeno može da bude lako komercijalno vozilo, nosivosti oko 1000 kilograma već i robustni porodični automobil sa velikim prtljažnim prostorom u koji je moguće smestiti stvari petočlane familije i na dužem godišnjem odmoru.

Isuzu D-Max aero-poklopacU zavisnosti od namene, D-Max je moguće ostaviti u izvornoj varijanti, sa otvorenim tovarnim prostorom, kao čistokrvni pikap ili ga opremiti nekim od elemenata dodatne opreme koji „zatvaraju“ tovarni prostor.

Isuzu D-Max aero-poklopac

Bilo da je u pitanju canopy sa ili bez bočnih stakala, aluminijumska roletna ili klasični poklopac u visini bočnih stranica, konverzija je relativno jednostavna i brza, a mi vam demonstriramo „transformaciju“ jednog D-Max iz dostavnog vozila opremljenog tzv. canopy poklopcem u, slobodni smo da kažemo, lifestyle pikap sa aero-poklopcem tovarnog prostora.

Isuzu D-Max aero-poklopac

Naravno, ono što je bitno jeste stručna ugradnja od strane obučenih majstora, koji će to ne samo kvalitetno montirati i „naštelovati“, već i povezati (odnosno raskačiti) prateću instalaciju, u zavisnosti od toga koja se vrsta poklopca ugrađuje.

Isuzu D-Max aero-poklopac

 

Ostavite komentar