Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
Do 3.5 tona Do 3.5 tona
5.5 – 7.5 tona 5.5 – 7.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadogradnje Specijalne nadogradnje

Ugradnja bodykit na ISUZU D-MAX Urban Monster

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Jedna od velikih prednosti pikap vozila kao što je ISUZU D-MAX jeste njegova svestranost. No, još interesantnije od njegovih velikih sposobnosti da izvrši čitav spektar različitih zadataka, jeste mogućnost i da se vizuelno „transformiše“.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Zahvaljujući serijskoj, ali i više nego bogatoj ponudi dodatne opreme, moguće je od neupadljivog pikap vozila, praktično radne mašine za kojom bi se retko ko osvrnuo, dobiti terenac koji privlači pažnju ne samo u „akciji“, već je izuzetno interesantan prolaznicima čak i dok stoji parkiran u centru grada.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Naravno, ovakva vizuelna transformacija moguća je zahvaljujući dodatnoj opremi koju sve veći broj specijalizovanih proizvođača ima u svojoj ponudi. Pored modifikacija koje su i praktične prirode, kao što je lift-kit, bull-bar ili moćni off-road pneumatici, tu je i uvek popularni bodykit koji je svojevrsni „ukras“ karoserije i čini vizuelni nastup vozila još atraktivnijim.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Na ovoj stranici imate priliku da vidite kako izgleda proces ugradnje, ili bolje rečeno, montiranja jednog od mnogobrojnih bodykit paketa u ponudi koji postoje za ISUZU D-MAX. Koliko će diskretan ili „agresivan“ biti, zavisi isključivo od vlasnika i njegovih želja…

 

 

Ostavite komentar