Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
Isuzu LS35 Isuzu LS35
Isuzu L35 Isuzu L35
Isuzu L35 Crew Isuzu L35 Crew
Isuzu N35 Isuzu N35
Isuzu M55 Isuzu M55
Isuzu P65 Isuzu P65
Isuzu P75 3.0 Isuzu P75 3.0
Isuzu P75 5.2 Isuzu P75 5.2
Isuzu P75 5.2 Crew Isuzu P75 5.2 Crew
Isuzu F11 Isuzu F11
Isuzu F12 Isuzu F12
Isuzu F14 Isuzu F14

Ugradnja bodykit na ISUZU D-MAX Urban Monster

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Jedna od velikih prednosti pikap vozila kao što je ISUZU D-MAX jeste njegova svestranost. No, još interesantnije od njegovih velikih sposobnosti da izvrši čitav spektar različitih zadataka, jeste mogućnost i da se vizuelno „transformiše“.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Zahvaljujući serijskoj, ali i više nego bogatoj ponudi dodatne opreme, moguće je od neupadljivog pikap vozila, praktično radne mašine za kojom bi se retko ko osvrnuo, dobiti terenac koji privlači pažnju ne samo u „akciji“, već je izuzetno interesantan prolaznicima čak i dok stoji parkiran u centru grada.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Naravno, ovakva vizuelna transformacija moguća je zahvaljujući dodatnoj opremi koju sve veći broj specijalizovanih proizvođača ima u svojoj ponudi. Pored modifikacija koje su i praktične prirode, kao što je lift-kit, bull-bar ili moćni off-road pneumatici, tu je i uvek popularni bodykit koji je svojevrsni „ukras“ karoserije i čini vizuelni nastup vozila još atraktivnijim.

Isuzu D-MAX Urban Monster bodykit ugradnja

Na ovoj stranici imate priliku da vidite kako izgleda proces ugradnje, ili bolje rečeno, montiranja jednog od mnogobrojnih bodykit paketa u ponudi koji postoje za ISUZU D-MAX. Koliko će diskretan ili „agresivan“ biti, zavisi isključivo od vlasnika i njegovih želja…

 

 

Ostavite komentar