Isuzu D-Max na TOP Expo sajmu u Bačkoj Topoli

Isuzu Vozila sajamski stand

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Od septembra 2013. godine, TRIO Motors je postao zvanični prodavac i serviser Isuzu vozila na teritoriji Srbije, a ujedno i Vojvodine. Jedna od karakteristika nastupa na tržištu jeste učestvovanje na brojnim manifestacijama i sajmovima širom zemlje.

Manifestacija na kojoj je TRIO Motors, u partnerstvu sa generalnim uvoznikom Inter Auto Beograd učestvovao je i tradicionalni sajam TOP Expo u Bačkoj Topoli. Ovogodišnji sajam se održao u periodu od 06.-08.09.2013. godine, na prostoru poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli.

Isuzu štand je bio jedan od najupečatljivijih, o čemu svedoči konstatna gužva oko novog modela Isuzu D-Max, koji je na ovom sajmu premijerno u Srbiji bio izložen u verziji sa automatskim menjačem.

Iz razgovora sa potencijalnim klijentima se pokazalo da je Isuzu D-max vozilo koje savršeno odgovara potrebama poljoprivrednika zbog svoje kombinacije putničkih, teretnih i terenskih karakteristika, uz pogodnosti koje nosi homologacija D-max kao teretnog vozila u smislu poreskih olakšica.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”321,319,320″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra