ISUZU

Isuzu M21 sINGLE TIRE

USKI PROSTORI

  • Tesni gradski prostori ne plaše novi Isuzu M21! Sa njegovom kabinom postavljenom iznad motora i velikim uglom zakretanja točkova, prečnik okretanja i dalje ostaje jedan od najmanjih na tržištu – samo 9,0 m što je garant udobne eksploatacije u urbanim sredinama!

PRILAGODLJIVOST

PRILAGODLJIVOST

Kada izaberete Isuzu, birate prilagodljivost vozila koje ne zazire od teškog rada. Sada je dostupna kompletna linija modela do 3,5 tona za sve potrebe i sve primene. Od modela sa jednostrukim ili duplim pneumaticima pozadi, prednjim nezavisnim ili klasičnim oslanjanjem sa lisnatim gibnjevima, do modela sa duplom kabinom, 6 ili 7 sedišta. Šta god da vam je potrebno, ne brinite – odgovarajuća verzija za vas već postoji!

ISUZU M21 ISPUNJAVA SVE AKTUELNE
SVETSKE STANDARDE U PROIZVODNJI
LAKIH KAMIONA

ISUZU SA VAMA NA PUTU

  • Svet distribucije na kratkim i srednjim rastojanjima je prirodno stanište Isuzu M21. Smanjena potrošnja (4,5% manje od prethodnog modela) i odsustvo AdBlue tečnosti znatno će vam smanjiti troškove eksploatacije. Uz to, dodatno je unapređena pouzdanost čuvenog japanskog ISUZU motora.

MODERNA POGONSKA JEDINICA

Kod novog Euro 6b motora RZ4E-TC, ugrađenog u liniju modela M21, usvojen je novi i inovativni sistem za tretman izduvnih gasova. On kombinuje DPD, koji je uveden u ISUZU N seriju od 2007 godine, sa novim katalitičkim konvertorom (LNT – Lean NOx Trap) koji smanjuje emisije azotnih oksida. Ušteda na težini i smanjeni troškovi eksploatacije zahvaljujući odsustvu SCR sistema sa AdBlue tečnošću samo je jedna od prednosti usvojene nove tehnologije

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra