D-MAX TEHNOLOGIJA

Snaga tehnologije

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA

  • Potpuno novi ISUZU D-Max poseduje čitav spektar naprednih tehnoloških sistema, svi koncipirani u cilju da vam olakšaju život i vožnju učine prijatnijom. D-MAX pruža sve ono što od vozila možete da očekujete i zamislite – pa i nešto više od toga!

Apple CarPlay® & Android Auto™

Novi D-MAX vam omogućava da uparite vaš „pametni“ telefon sa vozilom putem Android Auto ili Apple CarPlay softvera nakon čega ćete moći da puštate omiljenu muziku, koristite navigaciju, odgovarate na telefonske pozive i tekstualne poruke, a sve to dok obe ruke držite bezbedno na volanu.

MULTIMEDIJA

Čitav spektar novih tehnoloških rešenja i sistema približavaju vas vašem automobilu.

SISTEMI ASISTENCIJE

Novi ISUZU D-MAX u svim paketima opreme pruža pravu mrežu naprednih sistema bezbednosti,
kao i asistencija u vožnji koje rade neprimetno i autonomno, kako biste mogli u potpunosti da se koncentrišete na vožnju

JEDNOSTAVNOST EKSPLOATACIJE

ISUZU D-MAX vam pruža pregršt tehnoloških novina
i funkcionalnih rešenja koja vam umnogome olakšavaju svakodnevnu eksploataciju

DALJINSKO STARTOVANJE
MOTORA

U nekim paketima opreme, vozilo možete startovati pritiskom na taster, umesto korišćenjem klasičnog kontakt-ključa. Praktičnost ovog rešenja leži u tome što ključ-karticu nikada ne morate vaditi iz džepa.

STARTOVANJE MOTORA
PRITISKOM NA TASTER

Startujte motor vozila pritiskom na taster daljinskog upravljača. Klima-uređaj se može aktivirati pre ulaska u kabinu kako bi se ona rashladila/zagrejala, u zavisnosti od potrebe.

AUTOMATSKO
ZAKLJUČAVANJE VRATA

Kada napustite vozilo i udaljite se od njega na više od tri metra, sistem će to prepoznati i automatski zaključati vozilo, kako vi ne morate da razmišljate o tome.

FOLLOW ME
HOME SVETLA

Čak i kada isključite motor i napustite vozilo, sistem će određeno vreme zadržati uključena glavna svetla kako bi vam olakšao da dođete do kuće ili ulaza u zgradu

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra