ISUZU

Isuzu P65

VIŠE UDOBNOSTI, VEĆE PERFORMANSE

  • Isuzu P65 laki kamion ukupne dozvoljene mase do 6.5t deo je porodice N-Serije kamiona poznatog japanskog kvaliteta. Kamion izuzetne pokretljivosti i manevarskih mogućnosti sa odličnim krugom zaokreta.

     
     

ENTERIJER OKRENUT VOZAČU

Enterijer kabine projektovan je sa željom da bude siguran i udoban partner vozaču i putnicima prilikom putovanja i prenosa tereta. Laki kamion P60 dostupan je u kabinskoj verziji „Komfort“. Ova kabina ukupne širine 2010mm pruža veći komfor i udobnost u odnosu na ostale kabinske konfiguracije, a dodatno je opremljena električno podesivim grejnim retrovizorima i vazdušnim jastukom za suvozača.

 
 

KAMION IZUZETNE POKRETLJIVOSTI
I MANEVARSKIH MOGUĆNOSTI
SA ODLIČNIM KRUGOM ZAOKRETA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA TRANSMISIJE

  • Isuzu P65 laki kamion dostupan je sa manuelnom ipoluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manuelnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača – poput veće udobnosti u vožnji, jednostavnije upotrebe i smanjenog trošenja delova, što kao posledicu ima redukciju ukupnih operativnih troškova vozila.

     
     

MOTOR U CENTRU PAŽNJE

Isuzu P65 laki kamion bruto težine do 6.5t opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 375Nm (1600-2800 obrtaja/min). Isuzuofesionalci proizveli su motor visokih performansi uz potpuno novu konstrukciju turbopunjača promenljive geometrije koji u isto vreme zadovoljava zahtevne EURO VI standarde kvaliteta.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra