ISUZU M21

  • Tesni gradski prostori ne plaše novi Isuzu M21! Sa njegovom kabinom postavljenom iznad motora i velikim uglom zakretanja točkova, prečnik okretanja i dalje ostaje jedan od najmanjih na tržištu – samo 9,0 m što je garant udobne eksploatacije u urbanim sredinama!

ISUZU L35

Isuzu L35 laki kamion do 3.5t ukupne dozvoljene mase karakteriše snažan i ekonomičan motor i tovarni prostor koji može odgovoriti na sve poslovne izazove koje uključuju prenošenje raznih vrsta tereta. Uz kabinu koja zadovoljava standarde kvaliteta i praktičnosti kretanje u uskom prostoru je, zahvaljujući savršenom pregledu svih uglova, lako – čak i tokom najzahtevnijih manevara.

ISUZU L35 CREW

Odaberite prostor za sebe uz dve verzije kabine – „Easy“ i „Crew“ (Uska i Dupla kabina). Kabina „Easy“ ili uska kabina dizajnirana je sa ciljem da obezbedi maksimalno jednostavno manevrisanje u ograničenom prostoru. Dupla („Crew“) kabina pruža dodatni komfor i prevoz do 7 putnika te je uglavnom namenjena  grupnim putovanjima, kao i putovanjima koji uključuju duže relacije.

ISUZU N35

Novi svetski standard u proizvodnji lakih teretnih kamiona. N35 laki kamion marke Isuzu ukupne dozvoljene mase od 3.5t obezbeđuje maksimalnu udobnost za vozača, pruža vrhunske performanse uz istovremenu ekonomičnu potrošnju  i smanjene troškove održavanja.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra