ISUZU

Isuzu L35

NOVA SNAGA ISUZU KVALITETA

  • Isuzu L35 laki kamion do 3.5t ukupne dozvoljene mase karakteriše snažan i ekonomičan motor i tovarni prostor koji može odgovoriti na sve poslovne izazove koje uključuju prenošenje raznih vrsta tereta. Uz kabinu koja zadovoljava standarde kvaliteta i praktičnosti kretanje u uskom prostoru je, zahvaljujući savršenom pregledu svih uglova, lako – čak i tokom najzahtevnijih manevara.

     
     

PROSTOR I EKONOMIČNOST

Odaberite prostor za sebe uz dve verzije kabine – „Easy“ i „Crew“ (Uska i Dupla kabina). Kabina „Easy“ ili uska kabina dizajnirana je sa ciljem da obezbedi maksimalno jednostavno manevrisanje u ograničenom prostoru. Dupla („Crew“) kabina pruža dodatni komfor i prevoz do 7 putnika te je uglavnom namenjena  grupnim putovanjima, kao i putovanjima koji uključuju duže relacije.

 
 

NOVA SNAGA ISUZU
KVALITETA - VIŠE KOMFORA,
BOLJE PERFORMANSE

NAPREDNA TEHNOLOGIJA TRANSMISIJE

L35 Isuzu laki kamion dostupan je sa manualnom i poluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manualnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača poput veće udobnosti u vožnji, jednostavnije upotrebe i smanjenog trošenja delova, što kao posledicu ima redukciju ukupnih operativnih troškova vozila.

 

STABILNOST I ZAŠTITA OKOLINE

  • L35 laki Isuzu kamion opremljen je duplim zadnjim točkovima koji obezbeđuju dodatnu stabilnost u vožnji i viši stepen nosivosti. L35 kamion dostupan je u dve verzije emisionih stanarda (EURO Vb+ i EURO VI). Svi ISUZU kamioni opremljeni su DPD filterom čestica izduvnih gasova, dok vozila koja ispunjavaju EURO VI norme, uz DPD filter koriste i savremenu SCR tehnologiju koja kroz AdBlue sistem smanjuje emisiju štetnih gasova.

     
     

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra