ISUZU

Isuzu N35

EMOCIJE KOJE TRAJU

  • Novi svetski standard u proizvodnji lakih teretnih kamiona. N35 laki kamion marke Isuzu ukupne dozvoljene mase od 3.5t obezbeđuje maksimalnu udobnost za vozača, pruža vrhunske performanse uz istovremenu ekonomičnu potrošnju  i smanjene troškove održavanja.

     
     

KABINA ZA SVE PRILIKE

Isuzu kamioni mogu da se pohvaleajvećim izborom kabina na tržištu. Enterijer kamiona dizajniran je sa ciljem da obezbedi udobnu i prijatnu vožnju u kabini Komfortoja je opremljena sa tri sedišta. Za poslovne aktivnosti koji iziskuju putovanje u grupama idealno rešenje je Dupla („Crew“) kabina.

 
 

NOVI SVETSKI STANDARD
U PROIZVODNJI LAKIH TERETNIH KAMIONA

BEZBEDNA I SIGURNA VOŽNJA

  • Aktivna sigurnost u svim uslovima, obezbeđena je zahvaljujući efikasnom sistemu za kočenje sa disk kočnicama koje se nalaze i napred i pozadi. ABS i EBD sastav kočenja deo su standardne oprame Isuzu kamiona, a dodatna pomoć pri kočenju obezbeđena PAB sastavom. Za održavanje idealne putanje zadužena je ESC (Električna kontrola stabilnosti), dok je proklizavnje pogonskih točkova u slučaju vožnje na povšinama sa smanjenim prijanjanjem sprečena ASR – sastavom regulacije proklizavanja pogona.

     
     

SNAGA KAO IMPERATIV

Isuzu je svetski lider u proizvodnji jakih i efikasnih motora. N35 laki kamion opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 30Nm (1600-2800 obrtaja/min). Iskustvo u proizvodnji motora dovelo je do stvaranja motora poslednje generacije sa potpuno novom konstrukcijom turbopunjača promenljive geometrije i klipova motora.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra