Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU D-Max Crew Cab

  • Korisna nosivost: 1040 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 5
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Samouveren na terenu, pouzdan u vožnji

Potpuno novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi odgovore na sve potrebe modernog kupca. Isuzu pikap je vredni radnik prilikom vuče tereta i poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža pun ugođaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan prilaz unutrašnjosti vozila.

1.9 Ddi turbodizel motor vrhunskih performansi

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Unapređeni 1.9 Ddi turbodizel motor od 163 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2 i azotnih-oksida (NOx).

Moderne proporcije kombinuju neograničenu moć, vanvremenski dizajn i apsolutnu udobnost
Aktivna sigurnost u svakom momentu

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je trenutno najopremljeniji i najbezbedniji pikap na evropskom tržištu. Pored sistema pomoći pri naglom kočenju (EBA), tu je sada i sistem autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB), upozorenje i sprečavanje neželjenog napuštanja kolovozne trake (LDWS i LDP), prepoznavanje saobraćajnih znakova (TSR), itd.

Pravi poslovni partner

Zahvaljujući svojoj prijatnoj i modernoj unutrašnjosti, novi Isuzu D-Max Crew Cab je idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prevoz većeg prtljaga, robe ili alata. Kabinska konfiguracija od pet mesta za sedenje u kombinaciji sa nosivošću od jedne tone, čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima, uz zagarantovanu udobnost na najvišem nivou.

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik