NOVI ISUZU D-MAX

Isuzu D - MAX CREW CAB

NOVI ISUZU D-MAX

Isuzu D - MAX
crew
CAB

SAMOUVEREN NA TERENU, POUZDAN U VOŽNJI

Potpuno novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi odgovore na sve potrebe modernog kupca. Isuzu pikap je vredni radnik prilikom vuče tereta i poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža pun ugođaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan prilaz unutrašnjosti vozila.

 

1.9 DDI TURBODIZEL MOTOR VRHUNSKIH PERFORMANSI

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Unapređeni 1.9 Ddi turbodizel motor od 163 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2 i azotnih-oksida (NOx).

 

Isuzu D - MAX CREW
CAB pikap

MODERNE PROPORCIJE KOMBINUJU NEOGRANIČENU MOĆ,
VANVREMENSKI DIZAJN I APSOLUTNU UDOBNOST

Isuzu D - MAX CREW CAB pikap

MODERNE PROPORCIJE KOMBINUJU NEOGRANIČENU MOĆ,
VANVREMENSKI DIZAJN I APSOLUTNU UDOBNOST

AKTIVNA SIGURNOST U SVAKOM MOMENTU

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je trenutno najopremljeniji i najbezbedniji pikap na evropskom tržištu. Pored sistema pomoći pri naglom kočenju (EBA), tu je sada i sistem autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB), upozorenje i sprečavanje neželjenog napuštanja kolovozne trake (LDWS i LDP), prepoznavanje saobraćajnih znakova (TSR), itd.

 
 

PRAVI POSLOVNI PARTNER

Zahvaljujući svojoj prijatnoj i modernoj unutrašnjosti, novi Isuzu D-Max Crew Cab je idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prevoz većeg prtljaga, robe ili alata. Kabinska konfiguracija od pet mesta za sedenje u kombinaciji sa nosivošću od jedne tone, čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima, uz zagarantovanu udobnost na najvišem nivou.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra