Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max Crew Cab

  • Korisna nosivost: 1010 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 5
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Samouveren na terenu, pouzdan u vožnji

Novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi odgovore na sve potrebe modernog kupca. Isuzu pikap je vredni radnik prilikom vuče tereta i poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža pun ugođaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan prilaz unutrašnjosti vozila.

1.9 Ddi turbodizel motor vrhunskih performansi

Isuzu D-Max poseduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Potpuno novi 1.9 Ddi turbodizel motor od 164 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog 2,5-litarskog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2.

 

 

Moderne proporcije kombinuju neograničenu moć, vanvremenski dizajn i apsolutnu udobnost
Aktivna sigurnost u svakom momentu

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je opremljen sa šest vazdušnih jastuka koji se nalaze na krovu, ali i frontalnom i bočnom delu. Visok nivo bezbednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemom koji čine elektronska kontrola stabilnosti (ESC), ABS sistem, sistem protiv proklizavanja (TSC) kao i sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA). Uz to, novina je i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), kao i sistem kontrole spuštanja na nizbrdici (HDC).

Novi poslovni partner

Zahvaljujući svojoj prijatnoj unutrašnjosti i izdržljivosti na terenu, Isuzu D-Max Crew Cab je idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prenošenje većeg tereta, robe ili alata. Nosivost preko jedne tone i kabinska konfiguracija od pet mesta za sedenje čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima.

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Dostupne boje

Sapphire Blue Sapphire Blue
Spinel Red Spinel Red
Galena Grey Galena Grey
Obsidian Gray Obsidian Gray
Titanium Silver Titanium Silver
Cosmic Black Cosmic Black
Splash White Splash White

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Zakažite test vožnju Isuzu D-Max Crew Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik