ISUZU

Garancija ISUZU
VOZILA

Iskustvo dugo čitav vek i liderska pozicija u proizvodnji komercijalnih vozila i dizel motora svetskog ranga, stavljaju ISUZU u red vozila vrhunskog kvaliteta i maksimalne korisnosti. Proizvodnja u skladu sa najvišim standardima industrije obezbedila je dugu tradiciju kvaliteta, a garancija na ISUZU modele omogućava nesmetano i bezbrižno ISUZU iskustvo, uz istovremeno smanjenje troškova održavanja.

Pet godina bezbrižne Isuzu D-Max vožnje

  • Opšta garancija na Isuzu D-Max modele iznosi 5 godina (60 meseci) ili do 100.000 pređenih kilometara. Pružamo vam više od 1460 dana bezbrižne vožnje i maksimalno uživanje bez briga – u pouzdanom, modernom i snažnom Isuzu D-Max vozilu.

Isuzu kamioni bez ograničenja pređenih kilometara

  • Garancija na lake kamione serije N i srednje kamione serije F je 2 godine (24 meseci) bez ograničenja pređene kilometraže. Isuzu kamioni predstavljaju lidere na tržištu u svojoj kategoriji, a njihova pouzdanost i izdržljivost nesmanjena je i nakon godina zahtevnog rada i vožnje.

Pitanja i odgovori

Garantni rok počinje da teče od datuma dostavljanja vozila.

60 meseci ili 100.000 pređenih kilometara.
Garancija pokriva popravke i otklanjanje kvarova koji su se pojavili u garantnom roku, a rezultovani su defektom materijala ili izrade vozila. Za sve popravke obezbeđeni su originalni ISUZU delovi.

Garancija na boju
Bilo kakav defekt na originalnoj farbi Isuzu vozila nastao usled greške proizvođača vozila, ili bilo kog nepredviđenog faktora prilikom izrade ili korišćenjem materijala, pokriven je garancijom od 60 meseci ili 100.000 pređenih kilometara – šta nastupi prvo.

Transport do najbližeg Isuzu dilera/servisera
Garancija pokriva troškove šlep službe do najbližeg Isuzu dilera/servisera, ukoliko je vozilo neoperativno usled kvara koji podleže garanciji.

Da, akumulatori i originalni klima uređaj ugrađen u vaše vozilo poseduju garanciju. Garancija na akumulatore i klima uređaje pokriva 24 meseca ili 100.000 pređenih kilometara – šta usledi prvo, počev od datuma kada je vozilo uručeno kupcu.

Da biste dobili popravku pokrivenu garancijom, neohodno je da Isuzu vozilo odvezete do najbližeg ISUZU dilera (preporučeno je da to bude diler kod kojeg ste i kupili vaše vozilo), pokažete neophodnu identifikaciju i zatražite potrebne popravke ili podešavanja. Popravke i podešavanja u garanciji (delovi i rad) neće se naplaćivati. U garanciju je uključena i zamena potrošnog materijala (npr. menjanje ulja, tečnosti, antifriza i drugo).
Gume
Garancija ne pokriva gume na vozilu. Gume i unutrašnje gume imaju odvojenu garanciju od strane njihovog proizvođača.

Nepravilna nadgradnja/dodatna oprema Isuzu vozila
Garancija ne uključuje štetu nastalu na osnovu nadgradnje ili preoterećenja vozila iznad dozvoljene granice opterećenja, štetu nastalu modifikacjom, menjanjem, zavarivanjem, nepravilnim podešavanjem ili popravkama, štetu nastalu ugrađivanjem delova i dodatne opreme koja nije napravljena i snabdevena od strane Isuzu grupacije, i po dizajnu i kvalitetu ekvivalentna Isuzu delovima i opremi.

Šteta ili sudar usled nezgode, pogrešne upotrebe ili prepravki
Nezgode ili šteta izazvana sudarom, požarom, krađom, mrazom, vandalizmom, ekplozijom ili objektima koji su udarili vozilo, pogrešna upotreba vozila poput vožnje preko ivičnjaka, preterano opterećenje, izmene na vozilu, promena menjača kilometraže.

Oštećenja ili površinska korozija od nepogoda
Oštećenja nastala usled delovanja vremenskih nepogoda: grad, zemljotres, voda ili poplava, oluja i sl.

Šteta usled neredovnog održavanja ili upotrebe pogrešnog goriva, ulja ili lubrikanata
Garancija ne pokriva nedostatke, neispravnosti ili kvarove nastale usled nemarnosti, nepravilnih podešavanja ili popravki, ugradnje neoriginalnih delova, neredovnog održavanja ili korišćenja goriva, ulja i lubrikanata drugačijih od preporučenih u uputstvu od strane proizvođača.

Dodatni troškovi
Isuzu garancija ne uključuje ekonomsku štetu, plaćanje izgubljenog vremena, neprijatnih situacija, gubitak vozila, račune za ukrcavanje, hranu i druge putne troškove.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra