ISUZU

Isuzu M55

SAVRŠEN ZA POSLOVNI TRANSPORT

  • Isuzu M55 laki kamion dozvoljene mase od 5.5t rezultat je dugogodišnje Isuzu tradicije kvaliteta i pouzdanosti i savremene inovacije u pogledu proizvodnje kamiona kompaktnih dimenzija i velike nosivosti sa odličnim radijusom okretanja.

     
     

MOTOR U CENTRU PAŽNJE

Isuzu profesionalci proizveli su motor visokih performansi uz potpuno novu konstrukciju turbopunjača promenljive geometrije. Isuzu laki kamion, deo N-Serije kamiona, opremljen je 3.0L motorom od 120KS, maksimalnog obrtnog momenta od 300Nm (1600-2800 obrtaja/min).

 
 

REZULTAT DUGOGODIŠNJEG ISUZU KVALITETA
I SAVREMENE INOVACIJE U PROIZVODNJI KAMIONA

BEZBEDNA I SIGURNA VOŽNJA

  • Aktivna sigurnost u svim uslovima, obezbeđena je zahvaljujući efikasnom sistemu za kočenje sa disk kočnicama koje se nalaze i napred i pozadi. ABS i EBD sastav kočenja deo su standardne oprame Isuzu kamiona, a dodatna pomoć pri kočenju obezbeđena je PAB sastavom. Za održavanje idealne putanje zadužena je ESC (Električna kontrola stabilnosti), dok je proklizavnje pogonskih točkova u slučaju vožnje na povšinama sa smanjenim prijanjanjem sprečena ASR – sastavom regulacije proklizavanja pogona.

     
     

ZAŠTITA OKOLINE

M55 laki kamion dostupan je u dve verzije emisionih stanarda. EURO 5B+ standardi zadovoljeni su zahvaljujući serijski ugrađenim DPD filterom čestica izduvnih gasova. Unapređena tehnologija koja ispunjava EURO VI norme koristi savremenu SCR tehnologiju koja kroz AdBlue sistem smanjuje emisiju štetnih gasova.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra