Isuzu D-MAX Single Cab

Potpuno novi Isuzu D-Max Single Cab pikap dizajniran je sa ciljem da omogući najbolji ugođaj u vožnji, bilo da se radi o aktivnom odmoru ili poslovnim izazovima koji uključuju prenošenje tereta i druge poslovne aktivnosti. Veliki izbor paketa opreme i nadgradnji tovarnog prostora omogućava vam univerzalno Isuzu iskustvo skrojeno po meri i u skladu sa ličnim i poslovnim afinitetima.

Isuzu D-MAX Space Cab

Novi Isuzu D-Max Space Cab pikap je savršeno višenamensko vozilo koje nudi sve na jednom mestu – više prostora u kabini, stil dostojan modernih tendencija i udobnost u vožnji u svim uslovima. Dodatni prostor omogućava prilagođavanje kabine Isuzu D-Max Space Cab pikapa koje odgovara savremenom životnom stilu i poslovnim potrebama.

 

Isuzu D-MAX Crew
Cab

Potpuno novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi odgovore na sve potrebe modernog kupca. Isuzu pikap je vredni radnik prilikom vuče tereta i poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža pun ugođaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan prilaz unutrašnjosti vozila.

 

Specijalne verzije

Svestranost jednog pikapa kao što je ISUZU D-MAX, na domaćem tržištu sve više uviđaju i velika javno-komunalna preduzeća, ali i industrijski giganti, kao što je Naftna industrija Srbije, koji imaju potrebu za namenskim vozilom, spremnim da ispuni sve njihove zahteve

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra