Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU finansiranje

Prilagođeno Vama

Prilikom odabira novog vozila, kakav je, recimo, ISUZU D-MAX ili neki od ISUZU kamiona iz više nego bogate ponude, veoma je važno odabrati i pravi način finansiranja. Zbog toga su naše finansijske usluge maksimalno prilagođene budućim vlasnicima ISUZU vozila, a obezbeđene su i izuzetno konkurentne kamatne stope, kao i drugi, posebni uslovi finansiranja.

Fleksibilnost

Finansijskom ponudom izlazimo u susret željama klijenata, što znači da prilagođavamo oblik finansiranja, njegovo trajanje i visinu mesečnih rata. Sa klijentom se dogovaramo o fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi, a nudimo i mogućnost promene uslova finansiranja, kao što je prevremena otplata.

Zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona online i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet

Najbolja Opcija

Kako bismo klijentu olakšali izbor finansiranja, lično ga savetujemo o ponuđenim opcijama, a informacije i plan otplate sastavljamo u najkraćem mogućem roku. Nakon zaključenja finansiranja, pružamo i sve podatke o mogućnosti prevremene otplate, kao i trenutnom stanju.

Sve na jednom mestu

Nakon što se klijent odluči za ISUZU vozilo, na nama je da obezbedimo sve informacije i dokumentaciju, neophodnu kako bi se zaključilo finansiranje. Uz to, asistiramo i pri izboru kasko osiguranja, a ukoliko pri kupovini novog vozila klijent želi da nam, po sistemu “staro za novo”, prepusti svoje trenutno vozilo, nudimo besplatnu procenu vozila.

Finansijski partner ISUZU vozila

Finansijski partner Isuzu vozila