ISUZU fINANSIRANJE

PRILAGOĐENO VAMA

  • Prilikom odabira novog vozila, kakav je, recimo, ISUZU D-MAX ili neki od ISUZU kamiona iz više nego bogate ponude, veoma je važno odabrati i pravi način finansiranja. Zbog toga su naše finansijske usluge maksimalno prilagođene budućim vlasnicima ISUZU vozila, a obezbeđene su i izuzetno konkurentne kamatne stope, kao i drugi, posebni uslovi finansiranja.

FLEKSIBILNOST

Finansijskom ponudom izlazimo u susret željama klijenata, što znači da prilagođavamo oblik finansiranja, njegovo trajanje i visinu mesečnih rata. Sa klijentom se dogovaramo o fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi, a nudimo i mogućnost promene uslova finansiranja, kao što je prevremena otplata.

NAJBOLJA OPCIJA

  • Kako bismo klijentu olakšali izbor finansiranja, lično ga savetujemo o ponuđenim opcijama, a informacije i plan otplate sastavljamo u najkraćem mogućem roku. Nakon zaključenja finansiranja, pružamo i sve podatke o mogućnosti prevremene otplate, kao i trenutnom stanju.

SVE NA JEDNOM MESTU

Nakon što se klijent odluči za ISUZU vozilo, na nama je da obezbedimo sve informacije i dokumentaciju, neophodnu kako bi se zaključilo finansiranje. Uz to, asistiramo i pri izboru kasko osiguranja, a ukoliko pri kupovini novog vozila klijent želi da nam, po sistemu “staro za novo”, prepusti svoje trenutno vozilo, nudimo besplatnu procenu vozila.

Finansijski partner ISUZU vozila

Finansijski partner ISUZU vozila

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra