isuzu

isuzu m21 double cab

PRILAGODLJIVOST

  • Kada izaberete Isuzu, birate prilagodljivost vozila koje ne zazire od teškog rada. Sada je dostupna kompletna linija modela do 3,5 tona za sve potrebe i sve primene. Od modela sa jednostrukim ili duplim pneumaticima pozadi, prednjim nezavisnim ili klasičnim oslanjanjem sa lisnatim gibnjevima, do modela sa duplom kabinom, 6 ili 7 sedišta. Šta god da vam je potrebno, ne brinite – odgovarajuća verzija za vas već postoji!

ISUZU SA VAMA NA PUTU

Svet distribucije na kratkim i srednjim rastojanjima je njegovo prirodno stanište. Smanjena potrošnja (4,5% manje od prethodnog modela) i odsustvo AdBlue tečnosti znatno će vam smanjiti troškove eksploatacije. Uz to, dodatno je unapređena pouzdanost čuvenog japanskog ISUZU motora

ISUZU M21 ISPUNJAVA SVE AKTUELNE
SVETSKE STANDARDE U PROIZVODNJI
LAKIH KAMIONA

PROSTRANOST ZA UZOR

  • Pored standardne kabine u koju se mogu smestiti tri odrasle osobe, M21 poseduje i Double Cab verziju koja može da preveze šest odraslih osoba. No, čak i uz dužu kabinu, M21 je dizajniran da obezbedi maksimalno jednostavno manevrisanje na ograničenom prostoru.

MODERNA POGONSKA JEDINICA

Kod novog Euro 6b motora RZ4E-TC, ugrađenog u liniju modela M21, usvojen je novi i inovativni sistem za tretman izduvnih gasova. On kombinuje DPD filter sa novim katalitičkim konvertorom LNT koji smanjuje emisije azotnih oksida. Ušteda na težini i smanjeni troškovi eksploatacije zahvaljujući odsustvu SCR sistema sa AdBlue tečnošću samo je jedna od prednosti usvojene nove tehnologije.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra