ISUZU

Isuzu P75 3.0

NOVI STANDARD POSLOVNOG TRANSPORTA

  • Isuzu P75 laki kamion ukupne dozvoljene mase do 7.5t zadovoljava sve uslove savremenog transporta – jednostavan dizajn obezbeđuje udobnost u vožnji i radu, dok robusnost, nosivost, vučna snaga i motor koji zadovoljava zahtevne EURO VI standarde čine ovaj laki kamion idealnim rešenjem za sve tipove poslovnih aktivnosti koji uključuju prenošenje tereta.

     
     

POUZDANOST NA PRVOM MESTU

Isuzu je svetski lider u proizvodi diesel motora za teretna vozila. Motori koji pokreću Isuzu kamione kreirani su sa fokusom na kompaktnost, laku konstrukciju i ekonomičnost. Kod modela P75 lakog Isuzu kamiona dostupne su dve varijante pogonskih motora različite zapremine i snage koji svojim kvalitetom i pouzdanošću mogu zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

 
 

MOTORI KOJI POKREĆU ISUZU KAMIONE
KREIRANI SU SA FOKUSOM NA KOMPAKTNOST,
LAKU KONSTRUKCIJU I EKONOMIČNOST

DVE VERZIJE KABINE

  • Isuzu P75 laki kamion dolazi u dve kabinske verzije – Kabina „Komfort“ i „Dupla“ kabina. Obe kabinske varijante nude vrhunski komfor i udobnost i proizvedene su sa ciljem da omoguće najbolju interakciju između vozača i vozila uz jednostavan ulazak i izlazak iz kabine.

     
     

MAKSIMALNA SIGURNOST

Šasija i kabina Isuzu kamiona garantuju maksimalnu sigurnost vozača i putnika. Bezbednost pružaju dva vazdušna jastuka i sigurnosni pojasevi sa zatezačima, dok je struktura kabine projektovana na način da zaštiti kolena suvozača u slučaju nepredviđenih okolnosti. Sigurnosni sistem dodatno je poboljšan disk kočnicama napred i pozadi koje obezbeđuju efikasno i sigurno kočenje.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra