Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max Space Cab

  • Korisna nosivost: 1045 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 4
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Space Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Jedinstveni kvalitet za više namena

Isuzu D-Max Space Cab pikap je savršeno višenamensko vozilo koje nudi sve na jednom mestu – više prostora u kabini, stil dostojan modernih tendencija i udobnost u vožnji u svim uslovima. Dodatni prostor omogućava prilagođavanje kabine Isuzu D-Max Space Cab pikapa koje odgovara savremenom životnom stilu i poslovnim potrebama.

Komforan i udoban

Isuzu D-Max pikap u Space Cab obliku karoserije, zahvaljujući pristupu kabini preko tzv. „suicide doors“ (vrata koja se otvaraju u suprotnim smerovima) i sedištima na preklapanje na zadnjoj klupi, unosi novu viziju praktičnosti u kreiranje prostora, obezbeđujući prostraniju kabinu i duplo više prostora za prevoz putnika nego što je to slučaj u Single Cab varijanti. Uz veliki tovarni prostor izuzetne nosivosti, Isuzu D-Max Space Cab je primer savršenog balansa između prenošenja tereta i udobnog prevoza putnika.

Svaki detalj Isuzu D-Max Space Cab pikapa dizajniran je u skladu sa poslovnim i ličnim potrebama svojih korisnika
Aktivna i pasivna sigurnost bez presedana

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Single Cab pikap je opremljen sa šest vazdušnih jastuka koji se nalaze na krovu, ali i frontalnom i bočnom delu. Visok nivo bezbednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemom koji čine elektronska kontrola stabilnosti (ESC), ABS sistem, sistem protiv proklizavanja (TSC) kao i sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA). Uz to, novina je i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA), kao i sistem kontrole spuštanja na nizbrdici (HDC).

Tovarni prostor pun mogućnosti

Isuzu D-Max Space Cab pikap po karakteristikama svog tovarnog prostora prevazilazi ostale modele koji dolaze iz Isuzu D-Max porodice. Zahvaljujući većim dimenzijama sanduka, otvaraju se nove vučne i tovarne mogućnosti koje obezbeđuju prenos i prenošenje veće količine tereta i robe, pa je, u tom pogledu, Isuzu D-Max Single Cab pikap savršena radna mašina koja bez problema može odgovoriti na sve poslovne izazove.

Dostupne boje

Sapphire Blue Sapphire Blue
Spinel Red Spinel Red
Galena Grey Galena Grey
Obsidian Gray Obsidian Gray
Titanium Silver Titanium Silver
Cosmic Black Cosmic Black
Splash White Splash White

Zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona online i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik