Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Isuzu D-Max Space Cab

  • Korisna nosivost: 1080 kg
  • Motor: 1.9 l
  • Broj sedišta: 4
Pogledaj pakete i cene

Proverite zbog čega je Isuzu sinonim za kvalitet. Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max Space Cab pikap vozila kako biste se u realnim uslovima uverili u njegov kvalitet i tehničke karakteristike.

Jedinstveni kvalitet za više namena

Novi Isuzu D-Max Space Cab pikap je savršeno višenamensko vozilo koje nudi sve na jednom mestu – više prostora u kabini, stil dostojan modernih tendencija i udobnost u vožnji u svim uslovima. Dodatni prostor omogućava prilagođavanje kabine Isuzu D-Max Space Cab pikapa koje odgovara savremenom životnom stilu i poslovnim potrebama.

Aktivna i pasivna sigurnost bez presedana

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Novi Isuzu D-Max Single Cab pikap je najopremljeniji i najbezbedniji pikap na evropskom tržištu. Visok nivo bezbednosti zaokružen je aktivnim sigurnosnim sistemima, među kojima se izdvaja autonomno kočenje u slučaju opasnosti, upozorenje na čeoni sudar, prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na vozila u tzv. mrtvom uglu, itd.

Svaki detalj Isuzu D-Max Space Cab pikapa dizajniran je u skladu sa poslovnim i ličnim potrebama svojih korisnika
Pravi poslovni partner

Zahvaljujući svojoj prijatnoj i modernoj unutrašnjosti, novi Isuzu D-Max Space Cab je idealno rešenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prevoz većeg prtljaga, robe ili alata. Kabinska konfiguracija od četiri mesta za sedenje u kombinaciji sa nosivošću od jedne tone, čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima, uz zagarantovanu udobnost na najvišem nivou.

Spreman i za najteže terene

Novi Isuzu D-Max, već od drugog paketa opreme Samurai (N60 BB), serijski dolazi i sa mehaničkom blokadom zadnjeg diferencijala koja mu, uz redukciju prenosa i 4WD pogon, omogućava da se uspešno izbori i sa najtežim i najzahtevnijim terenima. Blokada diferencijala je dostupna kako kod manuelnog, tako i kod automatskog menjača.

Zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona online i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet

Posebne ponude

Najnovije akcijske ponude Isuzu pikap vozila i kamiona.

Pogledaj ponude

Cenovnici i katalozi

Preuzmite cenovnik ili katalog Isuzu vozila.

Preuzmi katalog Preuzmi cenovnik